1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tüm Türkiye bunu konuşuyor: Malatyalı zihinsel engelli Emine’ye kim tecavüz etti?
Tüm Türkiye bunu konuşuyor: Malatyalı zihinsel engelli Emine’ye kim tecavüz etti?

Tüm Türkiye bunu konuşuyor: Malatyalı zihinsel engelli Emine’ye kim tecavüz etti?

Tüm ülke bu konuyu konuşuyor. 16 yaşındaki zihinsel engelli Emine’ye kim tecavüz etti? Birden fazla kişi tarafından cinsel istismara uğradığı belirlenen Emine’ye kimin tecavüz ettiği merak ediliyor.

A+A-

Tüm ülke bu konuyu konuşuyor. 16 yaşındaki zihinsel engelli Emine’ye kim tecavüz etti? Birden fazla kişi tarafından cinsel istismara uğradığı belirlenen Emine’ye kimin tecavüz ettiği merak ediliyor.

Her ne kadar zihinsel engelli bir genç kıza yapılan bu cinsel istismar ülkenin ayıbı olsa bile bu durumun yapanların bir an önce bulunarak cezalandırılması isteniyor.

Malatyalı zihinsel engelli Emine…

16 yaşındaki zihinsel engelli Emine birden fazla kişi tarafından cinsel istismara uğradı. 16 yaşında daha gencecik hayatının baharında olan Emine’ye yapılan tecavüz skandalının ortaya çıkmasının ardından soruşturmanın etkin ve şeffaf bir şekilde devam ettirebilmesi için birçok kampanya başlatıldı. Emine G. İsmindeki daha küçücük çocuğa karşı uygulanan bu cinsel saldırıyı yapan şahısların bir an önce bulunması ve cezalandırılması talep ediliyor.

Emine’ye tecavüz eden kişi neden gizli tutuluyor?

Malatya Narmikan köyünde hastanede yapılan testlerin sonucunda yüzde elli derecede engelli olduğu belirlenen 16 yaşındaki Emine’nin tek bir kişi tarafından da değil birkaç kişi tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Tecavüzcü şahısların kim oldukları her neden olduğu bilinmeyen bir şekilde gizli tutuluyor. Bu isimlerin kim oldukları, daha hayatının baharında olan genç bir kızın başına neden bunların geldiği bir hayli merak ediliyor.

Kısa sürede sosyal medya hesaplarında oldukça gündem haline gelinen Emine olayı tüm ülkenin bir anda ayaklanmasını sağladı. Daha 16 yaşındaki küçücük bir çocuk olan Emine G. İçin yapılan tüm araştırmaların şeffaf bir şekilde devam edebilmesi için ülkemizdeki herkes resmen tek yürek haline geldi.

Makamlardan her ne kadar resmi bir açıklama gelsin diye bekleniyor olsa bile daha resmi açıklama gelmedi.

Emine G…

Malatya Nermikan köyünde yaşamına devam eden Emine; oldukça yoksul bir ailenin kızıdır. Yüzde 50 zihinsel engelli olan Emine’nin konu hakkında konuşmasına izin vermedikleri ve engelledikleri gelen bilgiler arasında yer aldı. Emine’nin yaşadığı bu olay karşısında seslerini daha yüksek hale getirebilmek ve olayın hızlı bir şekilde sonuca kavuşması için ülke gündemine Emine’yi aldı. Konu için resmi bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.