1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm Operatörlerde Yıl Sonu Kampanyası! Bedava İnternet Dağıtılacak...
Tüm Operatörlerde Yıl Sonu Kampanyası! Bedava İnternet Dağıtılacak...

Tüm Operatörlerde Yıl Sonu Kampanyası! Bedava İnternet Dağıtılacak...

Operatörler her an müşterileri için biri birinden bedava internet kampanyaları sunarak onların mutlu olması adına seçeneklerine son hızları ile devam ediyor. Faturalı ve faturasız hat kullanıcıları için farklı olarak sunulan Turkcell, Türk Telekom, Vodafone bedava internet kampanyaları her müşterilere özel olarak sunuluyor.

A+A-

Bu yazımızda sizler için operatörler tarafından kullanıcılarına özel olarak verilen hediye internet kampanyalarını inceleyeceğiz.

Türk Telekom bedava internet kampanyaları

Bedava internet kampanyaları ile Türk Telekom müşterilerini her an memnun etmeyi başaran bir operatördür. Bunlardan bazıları;

  1. Sil süpür bedava internet kampanyası

Türk Telekom sil süpür bedava internet sayesinde tüm müşteriler online işlemler adlı uygulamayı cihazlarına indirdikten sonra sil süpür oyununu oynayarak birçok hediyenin sahibi oluyor. Muud Premium üyelikleri ya da sınırsız konuşma tarzında verilen hediyeleri de sunan sil süpür ile bol kazanç dolu anlar tüm müşterileri bekliyor.

  1. Arayanı bil Plus 1 GB bedava internet kampanyası

Arayanıbil Plus 1 GB internet kampanyasının sahibi olmak için ilk olarak Arayanıbil plus üyeliği yapmak gerekir. Ücretli bir servistir. Ücretleri de o ay faturalara yansıtılır.  Üye olan vatandaşlar için anlık olarak hatlarına 1 GB internet hediye tanımlanacaktır. 6 ay boyunca üyelik yapan vatandaşların servisi iptal etmedikleri sürece her ay düzenli olarak paketlerine 1 GB internet de verilecek ve bir ay boyunca kullanımlar için geçerli olacaktır.

Vodafone bedava internet kampanyaları

Vodafone müşterileri için 20 GB a kadar birçok farklı bedava internet kampanyaları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Bu hediyeler;

  1. Vodafone Hoş geldin 20 GB bedava internet

Hattını yeni Vodafone operatörüne geçirenler ya da yeni bir hat alanlar için özel olarak hazırlanan bir kampanyadır. Haklardan ücretsiz bir şekilde yararlanma imkanı sunulacaktır. Hattını son 30 gün içerisinde Vodafone operatörüne geçiren vatandaşlar üyelik işlemlerini yapmalarının ardından Vodafone Yanımda uygulamalarını cihazlara indirmeli ve Ek paketler kısmından kullanıcılara özel olarak tanımlanacak 20 GB interneti seçmeleri gerekir. Hatlarda tam 1 ay boyunca kullanılacak, eğer bitmezse bir sonraki aya devretmesi söz konusu olmayacaktır.

  1. Yükle ve internet kazan kampanyası

Vodafone faturasız hat kullanıcıları için geçerli bir kampanyadır. Mobil cihazlara indirilen yanımda uygulaması ile beraber hatlara en az 35 TL ve üzerinde yükleme yapılma şartı aranır. Bu yüklemelerin ardından 5 GB bedava internet paketleri de hatlara tanımlanacaktır. Gelen bilgilendirme mesajı ile tam bir ay boyunca geçerli olan bedava 5 GB internet kullanımlarına başlayabileceksiniz.

Turkcell bedava internet kampanyaları

Turkcell bedava internet kampanyaları ile her an müşterilerini mutlu eden operatörlerden bir tanesidir. Günlük – haftalık ya da aylık olarak verilen paketler tam 30 GB’a kadar artış gösterebilir. Müşterileri için özel olarak sunulan bedava internet paketleri;

  1. Turkcell Yaani uygulamasından 1 GB bedava internet paketi

Turkcell Yaani uygulamasını indiren müşteriler bir ay boyunca geçerli olacak 1 GB internet paketinin sahibi olacaktır. 2017 yılının ilk aylarında başlayan uygulama her mobil cihaz için uyumludur. Uygulamayı cihazlara indirdikten sonra giriş yapmak yeterli olacaktır. Ardından 1 GB kadar internet paketleri bir ay boyunca geçerli olarak hatlara tanımlanacaktır.

  1. Turkcell salla kazan kampanyası

Salla kazan kampanyası ile Turkcell aboneleri çok karlı olacak. Sisteme gelen yenilikler ile beraber hatlardaki internetleri ikiye katlama fırsatları sunuluyor. Dijital operatör uygulamalarını indirmiş olmak yeterli olacak. Ardından uygulama içerisinde yer alan salla kazan kampanyasına katılmak ve bir kez sallayarak 10 GB kadar Turkcell bedava internet kazanma fırsatları elde edilecek.  

 

 

                                                                                                                                                               

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.