1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm Operatörlerde Geçerli Bedava İnternet Paketleri - Turkcell, Vodafone, Turk Telekom Ücretsiz İnternet
Tüm Operatörlerde Geçerli Bedava İnternet Paketleri - Turkcell, Vodafone, Turk Telekom Ücretsiz İnternet

Tüm Operatörlerde Geçerli Bedava İnternet Paketleri - Turkcell, Vodafone, Turk Telekom Ücretsiz İnternet

İnternet teknolojileri, günümüzde en çok kullanılmakta olan hizmetler arasında yer almaktadır. Cep telefonlarına kadar sığmakta olan bu sistemler, artık en olmazsa olmaz denilen ihtiyaçlardan bir tanesi olmuştur. Bu nedenle günümüzde en çok tercih edilmekte operatörler olan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom zaman zaman bedava internet hizmetlerini aboneleriyle paylaşmaktadır.

A+A-

Peki bu güncel paketler şu an hangileridir? Bu yazımızda bu operatörlerin en güncel bedava internet paketi imkânlarından bahsedeceğiz. Buna geçmeden önce bu fırsatların sürekli yenilenmekte olduğunu, dolayısıyla operatörünüzün resmi internet sayfasını ve mobil uygulamasını güncel olarak takip etmeniz gerektiğini de belirtmek gerekmektedir. Zira bu fırsatlar sadece belirli tarihlerde sunulmakta olup, tarihin geçmesi, imkânlardan yararlanamamak anlamını taşımaktadır.

Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Türkiye’de en çok tercih edilmekte olan operatörler arasında bulunan Turkcell, dönem dönem bedava internet paketleri sunabilmektedir. Bunlar arasında yer alan ve yararlanabileceğiniz paketler ise bunlardır.

Platinum Black

Bu hizmetten, Platinum Black kullanıcıları yararlanabilmektedir. Eğer siz de Platinum Black kullanıcısı iseniz, her ay 5 GB ücretsiz bir internetin keyfini çıkarmanız mümkün olmaktadır. Her ay yenileme şansı mevcut olan bu paket, 7 gün geçerlidir ve sadece yurt içine yönelik sunulmaktadır.

Eğer paketiniz bitmişse, bir aylık sürenin dolması ardından tekrar hediye 5 GB için başvuru yapabilir, tekrar 7 günlük hediye internet kazanabilirsiniz.

Salla Kazan

Turkcell, mobil uygulaması içerisinde pek çok fırsata ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Salla Kazan ile gerçek olmaktadır. Her hafta kullanma imkânı mevcut olan bu uygulamada, bedava internet de dâhil olmak üzere pek çok fırsat sunulmaktadır.

Turkcell mobil uygulaması ise ücretsiz şekilde sunulmaktadır. Siz de bu uygulamayı indirerek, her hafta bedava internete sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

Hediye Oyna Paketi

Bu paket, telefonla oyun oynuyorsanız oldukça seveceğiniz bedava internet paketleri arasında yer almaktadır. Bu paket sayesinde, izin verilen ve içerisinde PUBG de dâhil olan belirli oyunlarda geçerli olan ve bir ay boyunca geçerli olan 3 GB bedava internet sunulmaktadır. Peki, bu kampanyadan nasıl yararlanılmaktadır? Bu kampanyadan, promosyon kodunuz varsa, kolay bir şekilde faydalanabilme imkânınız bulunmaktadır. Yalnızca yurt içerisinde geçerli olan bu kampanyada, otomatik yenilenme imkânı yer almamaktadır.

Hediye Oyna İzle Paketi

Özellikle oyuncular tarafından çok sevilecek olan bu Turkcell hediye internet paketi, içerisinde PUBG de olan bazı oyunlar için 5 GB bir paket sunmaktadır. Bu paket belirtilen oyunlarda hem oynama, hem de izleme imkânını beraber sunarak, sizlere eşsiz zamanlar geçirmenizi sağlamaktadır. Türkiye içerisinde geçerli olan bu pakette otomatik bir yenilenme söz konusu değildir.

4.5G Super Paket Hediye İnternet

Eğer son 3 ay içerisinde 4.5G uyumlu bir SIM Kartı mevcut olan, cep telefonu da bu SIM Kartı desteklemekte olan ve 4.5G aboneliği olup, 3G kullanmakta olan Turkcell abonelerinin faydalanabileceği hizmetler arasında yer alan bu fırsatta, 2 hafta geçerlilik süresi mevcut olan 1 GB İnternet sunulmaktadır. Bu kampanyadan fayda Dijital Operatör Uygulaması ile kolay bir şekilde yapılabilmekte olup, bu uygulama içerisinde görülmekte olan hediye havuzuna tıklanarak, katılım rahatlıkla yapılabilmektedir.

Vodafone Bedava İnternet Kampanyaları

Türkiye içerisinde hizmet vermekte olan ve yoğun bir şekilde tercih edildiği görülen Vodafone, belirli aralıklar ile yeni fırsatlar duyurarak, abonelerine çeşitli faydalar sağlatmaktadır. Bu faydalardan bir tanesi de bedava internet olmaktadır. Vodafone bedava internet seçenekleri arasında yer alan paketler şunlardır.

Vodafone Yanımda

Bu uygulama, içerisinde pek çok fırsatı barındırmaktadır. Ücretsiz olarak indirebilme imkânı yer alan bu uygulama, içerisinde pek çok fırsat bulundurmaktadır. Bunlar, uygulamada yer alan hediye çarkını döndürerek, kolay bir şekilde olmaktadır. Bu sayede verilmekte olan hediyeler arasında bedava internet de mevcut olmaktadır.

Vodafone Freezone

Vodafone Freezone, bu operatör tarafından sunulmakta olan hizmetler arasında yer almaktadır. Vodafone, bu hizmete olan geçişi arttırmak için bazı fırsatlar da sunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de, bedava internet olmaktadır.

Vodafone Freezone’lu olan abonelere, bir hediye olarak 1 gün geçerli olan 4 GB internet paketi verilmektedir.

Hediye 5 GB Fırsatı

Vodafone tarafından sunulmakta olan hizmetlerden bir tanesi olan Vodafone RED, içerisinde pek çok fırsatı bulundurmaktadır. Vodafone RED veya Vodafone RED Genç kullanıcısı olan abonelerin tarifelerine, her ay 5 GB bedava internet yansıtılmaktadır.

Vodafone RED

Vodafone RED, içerisinde pek çok fırsatı barındırmak olan Vodafone hizmetlerinden bir tanesidir. Bu konu hakkında pek çok Vodafone RED Tarifesi, içerisinde bedava interneti de barındırmaktadır. Vodafone RED tarifesine geçtiğinizde bedava internet paketlerinden yararlanmak da mümkün olmaktadır. 

Türk Telekom

Türk Telekom, Türkiye’de yoğun olarak en çok kullanılmakta olan operatörler arasında yerini almaktadır. Aralıklarla fırsatlar yayınlayarak, bedava internet vermekte olduğu bilinen bu operatör, birbirinden farklı seçenekler sunmaktadır. Bunlardan bazıları da bunlardır.

Sil Süpür

Bu uygulama, Türk Telekom abonelerine en çok kazandırmakta olan konulardan bir tanesi olmaktadır. Uygulama içerisinde yer almakta olan online işlemler, her hafta yararlanılabilecek bedava ve birbirinden farklı hizmetleri sunmaktadır. Bunlar arasından bir tanesinin de bedava internet paketleri olduğu bilinmektedir.

Her hafta pek çok Türk Telekom abonesi, sil süpür ile bedava internet kazanabilmektedir. Eğer bu operatör abonesi iseniz ve bunu yeni duyuyorsanız, bu fırsatı kaçırmadan değerlendirmeniz tavsiye edilmektedir.

İle Özel İnternet Paketleri

Türk Telekom, bazı illerimize özel olarak da internet paketleri sunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de, Çanakkale ve Balıkesir illerimizi kapsamaktadır. Eğer bu illerde yaşıyorsanız, bedava internet kazanabilmek için tek şart, Efsane 8, Efsane 12, Prime Efsane 20 veya Selfy Efsane 10 tarifelerinden bir tanesini almanız olmaktadır. Böylece 10 GB internet de hattınıza tanımlanmaktadır.

4.5G Kullanıcıları

Türk Telekom, 4.5G kullanıma geçen abonelerine de bedava internet hizmetleri vermektedir. Eğer 4.5G kullanıcısı değilseniz, size en yakın Türk Telekom bayisine giderek 4.5G kullanıcısı olabilir, böylece 1 ay geçerlilik süresi olan 30 GB bir internet paketi elde edebilirsiniz.

İnternet, günümüzde en önemli bir ihtiyaç olmuştur. Eğer dışarıdaysak pek çok acil durumda bir internet arandığı gibi, evde de elektriklerin kesilmesi durumunda ilk aranmakta olan şeylerden bir tanesi de interneti olan bir cep telefonu olmaktadır. Bu nedenle bedava internet paketlerini takip etmek, bu imkânlardan daha kolay bir şekilde yararlanabilmeyi de getirecektir.

Türkiye’de hizmet vermekte olan Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, sayamayacağımız kadar çok sayıda bedava internet hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetler fırsatlar şeklinde sunulmakta olup, kaçırmamak da en önemli nokta halini almaktadır. Bu nedenle abonesi olduğunuz operatörü her ay düzenli bir şekilde kontrol etmeniz, hiçbir fırsatı kaçırmamanızı sağlayacaktır. Eğer bedava internet fırsatlarından yararlanmak isteniyorsanız, hemen abonesi olduğunuz operatör sayfasına göz atmanız önerilmektedir. Operatörler tarafından sunulmakta olan bu bedava internet paketlerinde bazı şartlar da mevcut olup, bu durumda şartların yerine getirilmesi de gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.