1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm operatörlerde bedava internet kampanyası başladı! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ücretsiz internet paketleri…
Tüm operatörlerde bedava internet kampanyası başladı! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ücretsiz internet paketleri…

Tüm operatörlerde bedava internet kampanyası başladı! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom ücretsiz internet paketleri…

Vodafone, Turk Telekom ve Turkcell bedava internet, müşterilerini tatmin edecek düzeyde dağıtılıyor. Yalnızca başvuru yapan müşteriler; 3 GB ila 15 GB arasında internetin sahibi olacaklar. Peki, ücretsiz internet nasıl yapılır, kimler alabilir?

A+A-

Vodafone, Turk Telekom ve Turkcell bedava internet, müşterilerini tatmin edecek düzeyde dağıtılıyor. Yalnızca başvuru yapan müşteriler; 3 GB ila 15 GB arasında internetin sahibi olacaklar. Peki, ücretsiz internet nasıl yapılır, kimler alabilir?

Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell müşterileri için ücretsiz internet kampanyaları arayışına girdi. Her geçen gün yeni bir kampanya eklenirken; 15 GB bedava internet almanın yolları açıklandı.

Turkcell Bedava İnternet Paketi (30 GB)

Turkcell, faturalı – faturasız bütün hat sahiplerine 30 GB’a kadar ücretsiz internet dağıtmaya başladı! Türkiye’nin en büyük operatörlerinden olan Turkcell, müşterilerine 0532 532 00 000 numarasını arayıp başvuru yapan ya da FIRSAT yazarak 2200’a kısa mesaj gönderen kişilere 30 GB internet verilecek.

Turk Telekom’dan 50 GB Ücretsiz İnternet!

Turk Telekom, diğer operatörleri sollayabilmek adına; 50 GB bedava internet dağıtmaya başladı. Türkiye’nin en büyük bedava internet kampanyasını alabilmek için; Sil Süpür uygulamasına girmeniz yeterli.

Vodafone 3 GB bedava internet dağıtacak!

Vodafone’nin müşterilerine sunduğu ve seviyorum interneti adını verdiği kampanyası; 3 GB bedava internet sunuyor. Testleri aksatmayan ve doğru şekilde yapan kişiler 5 yıl boyunca bedava internet fırsatından yararlanacak. Kullanıcıların Vodafone bedava internet alabilmek için, 4.5 G kullanmaları zorunlu. Buna ek olarak; yine kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Vodafone seviyorum interneti kampanyasına da katılması gerekiyor.

Bunun yanı sıra vodafone, depremzede vatandaşlar için de yeni bir kampanya sundu.

Vodafone Depremzedelere Özel Bedava İnternet

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir sınırlarında meydana gelen 6,6 şiddetin ardından vatandaşlar bir hayli zorlu ve stresli zamanlar geçiriyor. Vodafone de bu anlarda vatandaşlara destek olmak içi sınırsız bedava internet konuşma hakları verirken farklı bol GB anlar da sunuyor. İ

İzmir’de meydana gelen deprem tüm ülke üzerinde derin sarsıntıların olmasına neden oldu. Operatörler de afet bölgesi kapsamında bedava internet kampanyaları sunarak destek oluyor. Vodafone deprem bedava internet 2020 hakkında merak edilen tüm detaylar…

Deprem sırasında vatandaşların hala arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken göçük altında yer alanlardan hanelerine zarar gelen herkese kadar bedava dakika ve internet bir hayli önemli. Hal böyle olunca bu zorlu günlerde Vodafone tüm operatörlerin aksine bir hareket gerçekleştirerek müşterilerinin yanında oluyor.

Sınırsız internet paketi ve her yöne arama süresi sunan operatör herkese örnek olacak davranışı ile de dikkatleri çekiyor. Şu an vatandaşlar tarafından bu durumların bir süre devam etmesi talep edilirken afet kampanya paketleri gelsin diye talepler de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.