1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm operatörlerde bedava internet dönemi başladı: Yıl sonunda başvuru yapanlar, bedava interneti kapıyor! Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone’da bedava internet nasıl yapılır?
Tüm operatörlerde bedava internet dönemi başladı: Yıl sonunda başvuru yapanlar, bedava interneti kapıyor! Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone’da bedava internet nasıl yapılır?

Tüm operatörlerde bedava internet dönemi başladı: Yıl sonunda başvuru yapanlar, bedava interneti kapıyor! Turkcell, Turk Telekom ve Vodafone’da bedava internet nasıl yapılır?

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan müjdeli haberler gelirken yaşanan karantina dönemlerinden dolayı internet kullanım hızlarının bir hayli artış göstermesinde vatandaşların yanlarında yer alaya devam ediyor.

A+A-

Kotaların bu süreçlerde çok yetersiz kalmasından dolayı her şey için ek olarak bedava internet kampanyaları sunulmaya devam ediyor. Tüm operatörlerden faturalı ya da faturasız hat sahibi olmak fark etmeden farklı bedava internet kampanyaları sunulmaya devam ediyor. Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan gelen haberlere göre vatandaşlar için 1 – 5 ve 15 GB bedava internet paketleri hız kesmeden verilmeye devam ediyor. Vodafone müşterilerinin tek yapması gereken şey hediye çarkına girmek ve buradan günlük olarak sunulan kendileri için 1 – 2 – 5 ve 10 GB bedava internet kampanyalarını kazanmak olacak.

Bir yandan da uygulama üzerinden linkleri arkadaşları ile paylaşan ve operatör müşterisi olmasını sağlayan kişiler için de ek olarak tam 15 Gb bedava internet paketleri hız kesmeden verilmeye devam edecek. Son zamanlarda vatandaşlar tarafından bir hayli merak edilen Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan bedava internet kampanyalarını sizler için derledik. İşte sizler için Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan gelen bedava internet kampanyaları…

GSM operatörleri tarafından bedava internet paketleri adeta hız kesmeden verilmeye devam ediyor. Sizler de kullandığınız operatörler tarafından sunulan bedava internet paketlerinin nasıl yapılacağın merak ediyorsanız sizler için a dan z ye kadar her adım adım Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’dan gelen bedava internet paketlerini bir araya getirdik. Son zamanlarda Türk Telekom farkı ile gelen sil süpür uygulaması ile 10 GB a varan internet kampanyaları dikkatleri çekiyor.

Türk Telekom ile 10 GB bedava internet paketleri

Türk Telekom ile 10 GB bedava internet paketleri vatandaşların sil süpür uygulamalarını cihazlarına indirmesi için sunulan fırsatlardan bir tanesidir. Tam 10 GB a vatan bedava internet sunar.

Vodafone bedava internet kampanyası

Hediye çarkı ile beraber her gün içerisinde 1 – 5 – 2 ve 10 GB gibi bedava internet sunmaya devam ediyor. Uygulama üzerindeki linki arkadaşını davet et diye gönderen vatandaşların arkadaşları eğer bu link ile beraber geçiş yaparsa bu kapsamda bedava 15 GB internet sunulacaktır. Farkı operatörler üzerinde üyelikleri olan vatandaşları buraya geçiren vatandaşlara tam üç ay içerisinde her ay 5 Gb olmak üzere 15 GB bedava internet paketi sunuluyor. Hattını taşıyanlar için bedava internet kampanyaları hız kesmeden verilmeye devam ediyor.

E faturaya hatlarını taşıyan vatandaşlar için bir kereye mahsus olarak o ay içerisinde geçerli olacak 1 GB internet verilecektir. Her e fatura alan vatandaş için üyelikleri devam ettiği sürece internet hediyeleri sunulacaktır.

Turkcell bedava internet kampanyaları

Turkcell bedava internet kampanyaları hız kesmeden abonelerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu alternatiflerden yararlanmak için vatandaşların ek bir ücret ödemesine gerek yoktur.

Joker kampanyası ile bedava internet

Hatlarını Turkcell operatörüne taşıyan vatandaşlar JOKER yazarak kısa mesaj atmalarının ardından geçerli olacaktır. Faturalı ya da faturasız hat sahibi olmak fark etmez. Paketlerini bir üst modele taşıyanlar için geçerli olacaktır.

Fizy üyeliği ile 1 GB bedava internet

Fizy üyelikleri olan müşteriler şarkı dinleyerek bedava internet paketinin sahibi olacaklardır. Bunun için dikkat edilmesi gereken tek şey;

  1. Eğer fizy ile beraber ay içerisinde 10 ila 249 şarkı dinlenirse bir ay geçerli olacak 250 MB bedava internet paketi verilecek.
  2. Eğer fizy ile beraber ay içerisinde 249 ila 500 şarkı dinlenirse bir ay geçerli olacak 500 MB bedava internet paketi verilecek. 

Eğer fizy ile beraber ay içerisinde 500 ve üzerinde şarkı dinlenirse bir ay geçerli olacak 1 GB bedava internet paketi verilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.