1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm Operatörler Seferber Oldu: Ramazan Ayına Özel Bedava İnternet Paketleri…
Tüm Operatörler Seferber Oldu: Ramazan Ayına Özel Bedava İnternet Paketleri…

Tüm Operatörler Seferber Oldu: Ramazan Ayına Özel Bedava İnternet Paketleri…

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom yaşanan bu zorlu günlerde hız kesmeden vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor.

A+A-

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom yaşanan bu zorlu günlerde hız kesmeden vatandaşların yanlarında yer almaya devam ediyor.

Bu sefer de ramazan ayına özel internet paketi ile Turkcell, Vodafone, Türk Telekom dev operatörleri vatandaşlara bedava internet paketi sunmaya devam ediyor. Tüm operatörler tarafından ramazan ayı içerisinde nasıl paketler verilecek olduğu açıklandı.

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ramazana özel bedava internet paketini duyurması ile beraber rekor kırmaya devam ediyor. 3 operatör de anında internet paketi veriyor.

Her yıl ramazan ayı içerisinde olduğu gibi bu yılki ramazan ayı içerisinde de Turkcell, Vodafone, Türk Telekom bedava internet paketleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Operatörlerden bedava internet paketi

Vodafone 1 GB internet paketi

Vodafone 1 GB bedava internet paketi için faturasız hat sahibi olmak gerekiyor. Anında bu müşteriler için 1 GB internet paketi veriyor. Bu kapsamda yer alan kolay paketlerde yerini alanlar için 1 Gb bedava internet ile 250 dk konuşma hakları ücretsiz olarak veriliyor.

İstenilen paketlere geçerek herkes anında bu fırsatlardan yararlanabilecek. Vodafone süper kolay paket ile 10 – 25 – 2 – 5 – 12 – 8 ve 15 GB gibi paketlere geçenler anında 1 Gb internet alabilecekler.

Turkcell internet paketi

Turkcell tarafından gelen yeni açıklama ile beraber platinum üyeler için her hafta yeni kampanyalar gelmeye devam ediyor. Tüm özel aboneler için hazırlanan kampanyalar verilmeye devam ediyor.

5 GB bedava internet paketi

Turkcellplatinum her hafta için özel olarak verdiği hediye internet tarifelerinin ne kadar olacağını açıkladı. Tam bir hafta boyunca geçerli olacak. Platinium tarifeleri için 5 Gb internet paketi verilecek.

Türk Telekom 1 GB bedava internet

Türk Telekom self aboneleri için aylık 1 Gb internet paketi verecek. Tek seferde 30 TL ve üzerinde yüklem yaparak MOR hediye yazarak 4545 numarasına kısa SMS göndermek gerekecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.