1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm Operatörler Aynı Anda Düğmeye Bastı! Herkese 15 GB Bedava İnternet Dağıtılacak… Turkcell, Turk Telekom, Vodafone…
Tüm Operatörler Aynı Anda Düğmeye Bastı! Herkese 15 GB Bedava İnternet Dağıtılacak… Turkcell, Turk Telekom, Vodafone…

Tüm Operatörler Aynı Anda Düğmeye Bastı! Herkese 15 GB Bedava İnternet Dağıtılacak… Turkcell, Turk Telekom, Vodafone…

Türk Telekom, Vodafone, Turkcell bedava internet kampanyaları arasında bedava olarak verilen 1 GB, 2 GB, 5 GB, 8 GB, 10 GB ve 15 GB bedava internet de nasıl olacak ve hangi firmalar veriyor diye araştırmalar başladı. GSM operatörleri tarafından gelen kampanyalardan yararlanmak için neler yapılması gerekir?

A+A-

Korona virüs süreçlerinin ülkemizi bu denli etkisi altına almasından sonra karantina dönemlerinden dolayı internet kullanımları daha da artış gösterdi. Tabi ki internet kullanımları bu denli artış gösterirken kotalarında yetersizlik meydana gelen müşteriler de kendileri için cep telefon operatörleri arasından en uygun bedava internet kampanyalarının sahibi oldular.

Daha fazla abone sahibi olmak için adeta operatörler arasında kıyasıya bir mücadele başladı. 15 GB’a kadar artış gösteren fırsatlar sunulmaya devam ediyor. İşte herkes tarafından büyük bir merak ile araştırılan Türk Telekom, Vodafone, Turkcell bedava internet kampanyaları… Türk Telekom, Vodafone, Turkcell bedava internet kampanyaları arasında bedava olarak verilen 1 GB, 2 GB, 5 GB, 8 GB, 10 GB ve 15 GB bedava internet de nasıl olacak ve hangi firmalar veriyor diye araştırmalar başladı. GSM operatörleri tarafından gelen kampanyalardan yararlanmak için neler yapılması gerekir? İşte merak edilen 1 GB, 2 GB, 5 GB, 8 GB, 10 GB ve 15 GB bedava internet hakkında tüm detaylar…

GSM operatörleri arasında adeta kıyasıya bir mücadele başladı. Bedava internet kampanyaları sunarak adeta 2020 yılı içerisine damga vuran operatörler; kendi abone sayılarının daha üst düzeylerde olması için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Karantina dönemlerinde tüm vatandaşların en büyük sorunları olmaya başlayan internet sorunlarından dolayı oluşan kabarık faturalardan kurtulmak için kendilerine sunulan fırsatlardan yararlanmaları yeterli olacak. 1 GB, 2 GB, 5 GB, 8 GB, 10 GB ve 15 GB bedava internet kampanyalarını sunmaya devam eden Türk Telekom, Vodafone, Turkcell yaptıkları ile tavandan herkesi mutlu etmeyi başarıyor. Peki Türk Telekom, Vodafone, Turkcell tarafından verilen 1 GB, 2 GB, 5 GB, 8 GB, 10 GB ve 15 GB bedava internet kampanyalarından yararlanmak için neler yapılması gerekir? İşte merak edilen tüm detayları sizler için bir araya getirdik…

Türk Telekom sil süpür kampanyası sayesinde 10 GB internet

Türk Telekom sil süpür kampanyası sayesinde 10 GB internet sahibi olmak artık çok kolay. Ülkemizin en çok abonesi olan operatör sil süpür uygulaması sayesinde kendisini tercih eden müşterileri için tam 10 GB’a kadar bedava internet sunmaya devam ediyor.

Vodafone bedava internet kampanyası

Vodafone bedava internet kampanyası sayesinde hediye çarkı uygulamasını indiren tüm müşterileri 1 gün boyunca geçerli olacak 1 GB - 2GB – 5 GB – 10 GB internet haklarının sahibi olacaklar. Bunun için uygulama üzerinde yer alan linkten arkadaşlara operatör müşterisi olmaları için davet etmek gerekir. Arkadaş davet et kısmını tercih eden müşteriler eğer arkadaşlarının da operatöre geçmesini sağlarsa tam 1 ay boyunca geçerli olacak 15 GB internet sunacak.

Turkcell bedava internet kampanyası

Turkcell bedava internet kampanyası kapsamında şu an onlarda bedava internet sunan kampanya dikkatleri çekiyor. Ücretsiz bir şekilde tüm müşteriler için verilen bu imkanların sahibi olmak için tüm müşterilerin uygulama üzerinden başvuru yapmaları da yeterli bir adım olacaktır. Bir yandan da Turkcell Salla kazan uygulaması sayesinde de tüm müşterileri için bedava internet kazanmak gibi birçok hakları sunmaya devam ediyor.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.