1. HABERLER

  2. GSM

  3. Tüm operatörler, 30 GB ücretsiz internet kampanyası başlattı! Vodafone Turkcell, Turk Telekom bedava internet nasıl yapılır?
Tüm operatörler, 30 GB ücretsiz internet kampanyası başlattı! Vodafone Turkcell, Turk Telekom bedava internet nasıl yapılır?

Tüm operatörler, 30 GB ücretsiz internet kampanyası başlattı! Vodafone Turkcell, Turk Telekom bedava internet nasıl yapılır?

Ülkemizde kesintisiz iletişimin ana faktörleri olarak bilinen mobil operatörler yaşanan zorlu günlerde aralıksız kampanyalarına devam ediyor. Turkcell Türk Telekom, Vodafone, gibi ülkemizde ilk sıralarda gelen mobil operatörler olarak biliniyor.

A+A-

Ülkemizde kesintisiz iletişimin ana faktörleri olarak bilinen mobil operatörler yaşanan zorlu günlerde hız kesmeden kampanyalarına devam ediyor. Turkcell Türk Telekom, Vodafone, gibi ülkemizde ilk sıralarda gelen mobil operatörler olarak biliniyor.

Cep telefonlarında ise internet kullanımlarının ciddi anlamda önemi büyük oluyor. Akıllı cihazların artmasıyla internet kullanımlarının da bu kadar artması insan hayatında maddi anlamda zorlukları da beraberinde getiriyor.

İnternet paketlerinin bu kadar fahiş fiyatlarla satılıyor olması on binlerce vatandaşın ek paket yaparken zorluk çekmesine neden oluyor. Yaşanan korona virüs süreçlerinde eğitimlerin de artık internet üzerinde devam ediyor olması, salgına karşı önlem almak için evde kalmaya başlayan insanların bir hayli artış göstermesi gibi birçok durum telefonlarda internet kullanım miktarının artmasına neden oluyor.

Ülke devleri olarak bilinen Turkcell, Türk Telekom, Vodafone bedava internet paketleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Salgın döneminde kimsenin canı sıkılmasın ya da eğitimlerinden geri kalmasın diye bol GB anlar sunmak için bedava internet kampanyalarına kasım ayında da ara vermeden devam ediyor.

Turkcell, Türk Telekom, Vodafone bedava internet paketleri

Türk Telekom müşterilerine geçtiğimiz ay en çok internet paketi sunan operatörlerden bir tanesi olarak yerini alıyor. Türk Telekom operatörüne ait mobil uygulama alternatiflerini cihazlara indiren müşteriler uygulamalara girerek sil süpür etkinliğine katılım sağlıyor.

Kampanya kapsamında müşterileri için bol dakikalardan internete ya da kısa mesaj paketlerine kadar birçok alternatif veriyor. Sınırsız Whatsapp ya da sosyal medya kullanımları için özel olarak sunduğu paketleri ile de ekim ayına damgasını vuran operatör oldu.

Türk Telekom sil süpür uygulamasıyla 10 GB internet

Ülkemizde en çok tercih edilen ve en fazla kullanıcıya sahip olması ile bilinen Türk Telekom mobil cihazlarda başlatmış olduğu sil süpür uygulaması ile 10 GB bedava internet veriyor. Bunun için cihazlara uygulamaları indirmek, giriş yapmak ve uygulamada bulunan oyunları oynamak gerekiyor.

Oyunlarda yer alan kullanıcılar ek bir ücret ödemeden sınırsız internet, konuşma ya da sürpriz hediye yakalama fırsatlarına sahip oluyor. Kampanyaya dahil olmak için ilk olarak Türk Telekom online işlemler aracılığı ile kayıt olmak gerekiyor.

Vodafone bedava internet kampanyası

Vodafone bedava internet kampanyası ile herkesin yüzünün gülmesine yardımcı oluyor. Faturalı ya da faturasız hat sahibi fark etmeden dijtale özel başvurusu yapanlara tam üç ay boyunca her ay 2 GB bedava internet olmak üzere 6 GB bedava internet sunmaya devam ediyor.

Turkcell bedava internet kampanyası

Turkcell abonelerine faturalı ya da faturasız hat fark etmeden farklı kampanyalar ile bedava internet sahibi olma fırsatları veriyor. Ücretsiz olarak verilen bedava internet haklarına sahip olmak için online işlem ya da uygulamalar üzerinden başvuru yapmak yeterli olacak.

Ek olarak Turkcell salla kazan uygulaması ile yüzlerce dakikadan bol bedava internetli anların sahibi olma fırsatları veriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.