1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Tüm Dünya Bu Haberi Konuşuyor! Bu Kadarına da Yuh Dedirten Skandal! Rezil Çiftten Hayvanlara Tecavüz Skandalı!
Tüm Dünya Bu Haberi Konuşuyor! Bu Kadarına da Yuh Dedirten Skandal! Rezil Çiftten Hayvanlara Tecavüz Skandalı!

Tüm Dünya Bu Haberi Konuşuyor! Bu Kadarına da Yuh Dedirten Skandal! Rezil Çiftten Hayvanlara Tecavüz Skandalı!

Yurt dışında ki haber kaynaklarından sansasyonel bir haber gündeme bomba gibi düştü. Tüm dünya bu haberi konuşuyor.. İğrenç çiftten hayvanlara tecavüz skandalı.. Tavuk, civciv ve daha fazlası.. İşte detaylar ve daha fazlası nutuk.com.tr adresinde yer alıyor..

A+A-

Yurt dışında ki haber kaynaklarından sansasyonel bir haber gündeme bomba gibi düştü. Tüm dünya bu haberi konuşuyor.. İğrenç çiftten hayvanlara tecavüz skandalı.. 

İngiltere de yer alan haberde bir adamın çocuklara yönelik cinsel içerikli videoların takip edildiği ve izlenildiği haberini alan polisler baskın gerçekleştirdiği evde rezil videolara ulaştı. Polisler de bu gelişme sonrasında şok yaşarken 37 yaşındaki Rehan Baig adlı şahsın gerçekleştirdiği olaylar mide bulandırdı.

Hayvanlarla İlişkiye Girmişler

Rehan Baig adlı şahsın bilgisayarından hayvanlara yapılan eziyet videoları ortaya çıktı. Tavuk, civciv ve birçok hayvana tecavüz eden bu şahısın eşinin de işbirlikçisi olduğu ortaya çıktı. Bu olayları gerçekleştiren Rehan Baig olay esnasında ise eşi de görüntüleri çekiyor. Rehan Baig adlı şahıs ile eşinin de yatak içerisinde köpekle beraber ilişkiye girdiklerine dair görüntüler de yer aldı.

İğrenç adamın bu görüntüleri dışında da bilgisayarından küçük çocuklara tecavüz ettiği görüntülere de ulaşıldı. Mahkemeye taşınan bu süreçte ise Rehan Baig üç yıl hapis cezasına çarptırılırken eşi ise altı ay hapis cezası aldı.

Bu gelişmelerin sonrasında ise ikili çiftin cezaları belirli bir süre ertelendi. Mahkeme de davayı gerçekleştiren hakimin yaptığı açıklamada ise böyle bir ceza için yetkisinin bulunmadığını ve bu sebepten dolayı cezayı kaldırdığını paylaştı. İğrenç çift bu suçlarının ardından ise sadece ömür boyu hayvan sahiplenememe cezası aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum