1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Trabzon'da akıl almaz olay! 11 yaşındaki çocuğa marulla tavşan beslemek için kandırıp, cinsel tacizde bulundu…
Trabzon'da akıl almaz olay! 11 yaşındaki çocuğa marulla tavşan beslemek için kandırıp, cinsel tacizde bulundu…

Trabzon'da akıl almaz olay! 11 yaşındaki çocuğa marulla tavşan beslemek için kandırıp, cinsel tacizde bulundu…

Trabzon'da akıl almaz bir olay meydana geldi. Daha 11 yaşında olan küçücük kızı marul ile tavşan besleyelim diye kandırdı ve cinsel tacizde bulundu.

A+A-

Trabzon'da akıl almaz bir olay meydana geldi. Daha 11 yaşında olan küçücük kızı marul ile tavşan besleyelim diye kandırdı ve cinsel tacizde bulundu.

Trabzon'da tavşan besleyelim diye kandırdığı daha 11 yaşında olan küçücük kızı kandırdı ve otoparka getirdi. Burada küçücük bedene cinsel istismar uygulayan adam, yargı karşısına çıkarıldı. Bu anlarda tam 6 yıl 3 ay hapis cezası ile cezalandırılması gerçekleşti.

Trabzon'da akıl almaz, kan donduran olay!

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi ile görülmüş olan dava içerisinde 48 yaşında olan A.K ismindeki kişi 11 yaşında olan çocuğa karşı yapmış olduğu cinsel istismar ile yargılandı. Olay 2018 yılının mart ayında Trabzon'un Ortahisar ilçesine gerçekleşti. Tam 7 tanığın konuyu görmesi üzerine verdiği ifadeler ile olayda, ilçede bir sitenin güvenlik ve kapıcılığını üstlenen A.K ismindeki kişinin, 11 yaşında olan S.'ye seslendi ve okuldan dönen kıza '' sen beni tanıyor musun, ben senin amcanım ve gel senin ile şuraya giderek orada olan tavşanı marul ile besleyelim. '' gibi sözlerde bulundu. Elinde olan marulu  kızın eline verdi ve sitenin otopark kısmına getirdi. Küçük kız elinde olan marul ile tavşanı beslemeye devam ederken A.K.' da kızın elbiselerini kaldırarak küçük bedene dokunmaya başladı.

Bu olay karşısında S.'nin psikolojisinin darma duman olmasını, bir sonraki gün okulda ağlayarak yaşamış olduğu korku dolu anları arkadaşlarına anlatırken, artık yaşlı ve sakalı olan bir adamın her an kendisini takip ettiğini hissettiğini dille getirdi. Küçük kızın başına gelen durumları ailesi öğrendikten sonra direk A.K isimli kişide şikayetçi oldu. Bu durumun ardından Trabzon Çocuk İzlem Merkezi olarak yer alan ÇİM, küçük kızın yaşadığı olayları anlatması adına ifadesini aldı. 11 yaşındaki S isimli küçük kız ile yapılan görüşmenin hemen ardından hazırlanmış olan Adli Görüşme Değerlendirme Raporu ile beraber kızın psikolojik sağlığının çok kötü etkilendiğini ve iyi olmadığı tespit edildi.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi ile beraber görülen A.K isimli kişinin yargılanmaya devam ettiği davanın dördüncü celsesine gelindiği an bir karara varıldı.

Duruşma sırasında hakkında gerekli olan mütalaasını okuyan Cumhuriyet savcısı, 11 yaşındaki müşteki ve anne babasının yanı sıra olayı gören 7 farklı tanıdığın da beyanlarının sonucunda bir yola çıkarak şüpheli olan A.K ismindeki kişinin çelişkili vermiş olduğu ifadeleri değerlendirmeye alarak kamu adına hapis cezası ile yargılanması adına bir talep de bulundu. Soruşturma sırasında gerekli olan evrakları inceleyen ve sırası ile tarafları da dinlemeye devam eden mahkeme heyeti, sanığın sadece bu küçücük kıza değil, farklı tarihler ile 2 kez daha küçük kıza cinsel istismar gerçekleştirdiğine karar vererek A.K isimli kişinin tam 6 yıl 3 ay boyunca hapis cezası alarak cezalandırılmasını sağladı.

Mahkeme heyeti kararı ile varılan sonuçta kişinin suçu işlemiş olduğuna karar verilmiş ve hapis cezası ile cezalandırılmış olan AK, olay yaşanması ile sadece bir gün 13 mart 2019 tarihi ile göz altında tutulmuş olduğu ortaya çıktı.

Nutuk.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.