1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Temizlikçi kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti! 23 Yıl hapis cezasına çarptırıldı…
Temizlikçi kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti! 23 Yıl hapis cezasına çarptırıldı…

Temizlikçi kadına çocuğunun gözü önünde tecavüz etti! 23 Yıl hapis cezasına çarptırıldı…

Çocuğunun gözü önünde tecavüze uğrayan kadın; şikayette bulundu. Gerekli incelemelerin ardından sapkın şahsa; 23 yıl 9 ay hapis cezası verildi… Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

A+A-

Çocuğunun gözü önünde tecavüze uğrayan kadın; şikayette bulundu. Gerekli incelemelerin ardından sapkın şahsa; 23 yıl 9 ay hapis cezası verildi… Konuya ilişkin tüm detaylar haberimizde.

İstanbul’da ikamet eden ve geçimini evlere temizliğe geçindirerek sağlayan 39 yaşındaki genç kadın Ahu; şahsına ait sosyal medya hesabından Esenler çevresinde çalıştıracak ev temizliği arıyorum diye paylaşım yapmıştı. 29 yaşındaki Mert Al ismindeki şahıs bu paylaşıma yanıt vererek genç kadın ile anlaştı. Daha 2 yaşında küçücük oğlu ile eve temizliğe giden genç kadın halıları toplayacağı sırada yanına gele Mert Al tarafından cinsel saldırıya uğradı.

Müşteki genç kadın yaşadığı olay karşısında çocuğunu da alarak olay yerinden zor bir şekilde kaçtı. Anında yaşadığı olayı polis ekiplerine haber verdi. Savcılık tarafından olay ile ilgili iddianameler hazırlandı. 16 Şubat 2020 günü meydana gelen bu olay sırasında yapılan dava geçtiğimiz günlerde karara bağlandı. İstanbul 9. Ağır ceza mahkemesi sırasında Mert Al yargılanmak üzere hakim karşısına çıkarıldı. Hem nitelikli cinsel saldırı hem de kişiyi hürriyetinden mahrum kılma suçları ile beraber 23 yıl 9 ay boyunca hapis cezasına çarptırıldı.

“Her Şey Rızasıyala Olmuştur” dedi!

Mahkeme heyeti gerekçeli kararı açıklarken; Sanık Mert Al, kendini savundu.

İfadesinde şu cümlelere yer veren Al, ‘Ev temizliği yapması için anlaştık ve çocuğuyla geldi. Kahvaltı teklif ettim fakat yaptığını söylemesinin üzerine çay içelim dedim. Beraber oturarak çay içip sohbet ettik. Sonra sandalyeden kalkarak yanıma geldi ve elini bacağıma koydu. Bundan cesaret aldığım için ben de karşılıklı dokundum. Çocuğun var yapmayalım dediğimde ise, bir şey olmaz o daha çocuk dedi.

Bunun üzerinde odaya geçerek cinsel ilişkiye girdik. Temizlik için 200 TL vermiştim giderken de 200 TL istedi, ben de vermedim. Bunun üzerine seninle görüşeceğiz dedi. Her şey onun rızasıyla oldu.’ Diyerek; temizlikçi kadını suçladı.

‘Kendimi Çocuğum İle Birlikte Dışarı Attım’

Ahu T.G ise beyanında ‘gittiğimde kahvaltıda değildi. Kahvaltısı bitmişti. Çocuğu salona götürdük. Daha sonra süpürgeyi istedim. Tam o sıra arkamdan yaklaşıp ağzımı kapattı. Ben de bağırmaya başladım. Çocuk yanıma geldi. Çocuğu sakinleştirmeye çalışıyordum. Çocuğu kucağını alıp attı. Daha sonra attı ve geldi bana sarıldı. Karşılıklı boğuşmaya başladık. Daha sonra beni bacağımdan bıçakladı. Korktum ayakkabımı ve giysilerimi alarak çocuğum ile birlikte kendimi dışarı attım. Polisler geldi ve üzerime aradı. Sadece 50 TL vardı. Normalde bilediğim tanımadığım evlere temizliğe gitmiyordum. Sadece son zamanlarda para ihtiyacım olduğu için temizlik işlerini kabul ettim.’ Diye kendini savundu.

2 Ayrı Suçtan 23 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı!

Gerekçeli karar kapsamında mahkemeye sunulan deliller doğrultusun; kişi suçunu kabul etmese dahi; savunmaların suçtan kurtulmak için olduğuna karar verildi.

Nitelikli cinsel saldırı suçu ile yargılanan şahıs, 14 yıl hapis cezası aldı. Fakat; hizmeti kötüye kullanması gerekçesiyle; ceza arttırılarak 21 yıl olmasına karar verildi.

Sanığın geleceği üzerinde olası etkilerini değerlendiren mahkeme; ceza indirimi uygulayarak 17 yıl 6 ay ceza verdi.

Mahkeme heyeti, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 2 yıl 6 ay hapse çarptırırken; suçun silah ile cinsel amaçlı işlendiği anlaşılınca; 7 yıl 6 ay hapis cezası kesildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.