1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Tecavüzcü kocasını öldüren kadına mahkemeden emsal karar: Aldığı cezada indirim yapıldı!
Tecavüzcü kocasını öldüren kadına mahkemeden emsal karar: Aldığı cezada indirim yapıldı!

Tecavüzcü kocasını öldüren kadına mahkemeden emsal karar: Aldığı cezada indirim yapıldı!

Dört çocuk annesi olan Brittany Smith'e geçtiğimiz 2018 yılının ilk aylarında tecavüz edildi. Tecavüz eden kişi de kocası... Brittany Smith kendisine tecavüz eden kocasını tam da kardeşini boğmak üzere olduğu sürede yakaladı ve öldürdü.

A+A-

Dört çocuk annesi olan Brittany Smith'e geçtiğimiz 2018 yılının ilk aylarında tecavüz edildi. Tecavüz eden kişi de kocası... Brittany Smith kendisine tecavüz eden kocasını tam da kardeşini boğmak üzere olduğu sürede yakaladı ve öldürdü.

Brittany Smith işlediği suçu itiraf etti ve kendisine tam 20 yıl ceza verildi. Tam 11 aydır ceza evinde olan Brittany Smith; mahkeme karşısına tekrar çıktığı zaman bu cezasının 18.5 yıllık kısmı ertelendi ve sadece 18 aya indirildi. Bunun ardından 7 ay daha hapis hayatına devam edecek ve özgürlüğüne kavuşacak.

Zorla Tecavüz Edecekti!

Kocası Todd Smith; 16 ocak 2018 yılında öldürdüğünü Brittany Smith itiraf etti. Sebebini ise ilk olarak adamın kendisine zorla tecavüz ettiğini ve ardından da kardeşi Chris MacCallie Alabama içerisinde olan evine giderek bu tecavüz olayını konuşmak üzere gittiğini öğrendi.

Konu hakkında konuşmaya gitti ama bir anda ortalık kavgaya dönüştü. Tood; Brittany Smith'in kardeşini bir anda boğmaya başladı. Brittany Smith daha fazla dayanamadı ve bir silah ile kocasına üç el ateş etti. Genç kadının annesi ise konu hakkında benim kızım asla bunu hak etmiyor diye konuştu.

Alabama yasaları gereği eğer ortada soyguna uğradıkları sürece güvenlik açısından bir endişeleri olursa sonuçlar ölüm ile devam edebiliyor. Avukatlar da bu anlarda durumun maddeye uygun bir şekilde yer aldığını ve Todd ne kadar uğraşılsa bile bir türlü evden ayrılmadığı aktarıldı. Fakat yargıç bu anarda karşı çıkarak Brittany Smith'in kocasına kapı arasında durduğu anlarda ateş ettiğini ve adamın da çıkma şansının olmadığını dile getirdi. Bir yandan da Chris'in silahı getirmiş olduğunu ve aslında anlaşmazlığı kardeşin başlatmış olduğunu aktardı. Bu süreçlerde kadın üzerinde oluşan cinsel saldırı sırasında uzmanlar tarafından 30 dan daha fazla ısırık olduğunu bunların yanı sıra yara ve boğma izlerinin olduğunu mahkemeye sunmuştu. Uzmanlar bu anlarda; Brittany Smith'in tecavüze uğramış olduğunu kocası olmasından dolayı net bir şekilde kanıtlayamamış olsalar bile gerçekleşen birçok cinsel saldırı sırasında oluşabilecek fiziksel kanıtların eksikliğini rapora sundu.

Todd'un; Brittany Smith'den daha önceki eşi de bu adam için adeta o şeytani bir canavar ifadesini kullanıyordu. Bu kadın da evlilikleri boyunca her an darp edilmesinin yanı sıra defalarca tecavüze uğradığı da öğrenildi. Geçmiş kayıtlara bakıldığı zaman adamın da tam 71 farklı suç ile tutuklanmış olduğu ortaya çıktı.

Sonunda adaletin yerini bulduğu bir olayı görmek de insana huzur veriyor değil mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.