1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Tecavüz etmeye çalışan eski sevgilisinin cinsel organını ısırarak kopardı! Dişlerinin arasında kaldı….
Tecavüz etmeye çalışan eski sevgilisinin cinsel organını ısırarak kopardı! Dişlerinin arasında kaldı….

Tecavüz etmeye çalışan eski sevgilisinin cinsel organını ısırarak kopardı! Dişlerinin arasında kaldı….

Brezilya sınırlarında meydana gelen o iğrenç olay sırasında herkesi mutlu eden bir son yaşandı. Yalnız başına hayatını sürdürmeye çalışan kadın, eski sevgilisinin evine gelmesinin ardından tecavüze yeltendi. Bu anlarda kendini korumak adına bir anda eski sevgilinin cinsel organını ısırdı ve dişlerini geçirerek bir anda kopardı.

A+A-

Brezilya'da akıl almaz bir olay....

Brezilya sınırlarında akıl almaz bir olay meydana geldi ve eski sevgili evinde yalnız başına hayatını sürdürmeye çalışan kadına tecavüz etmeye kalktı. Bu anlarda kadın kendini koroma amacı ile eski sevgilinin cinsel organını ısırdı ve dişlerini geçirerek kopardı. Kadının bu olay ardından vermiş olduğu ifade sırasında aslında tüm gizemli olay ortaya çıktı.

İfade sırasında evinde yalnız bir şekilde yaşamına devam eden kadının, eski sevgilisi gizlice giriyor. Kadının daha odasına girmeden, üzerinde her ne var ise çıkarıyor ve çıplak bir şekilde odasına giriyor.

Kadın uyumaya devam ederken odaya çıplak giren adam kadının bedeninin belirli noktalarına dokunarak uyku sırasında taciz ediyor. Bu anlarda kendisine dokunulduğunu anlayan kadın bir anda uyanıyor ve karşısında eski sevgilisini gördüğü an oldukça şaşkın bir hale geliyor.

Bu anlarda karşı koyan kadının saçlarını tutarak kendisine çektiğini, bu şekilde de yetinmeyip bir anda kadını tokatlamaya başladığını dile getirdi. Artık her ne olursa olsun kendisini kurtaramayacak olduğunu anlayınca kadın bir anda eski sevgilinin cinsel organına dişlerini geçirdi. Dişlerini geçirdiği an o kadar sert bir hamle yaptı ki adamın cinsel organını kopardı.

Bu yaşanan olayın ardından şu an adam hastanede polis gözetimi ile tedavi altında yer alıyor. Tedavi tamamlanma durumlarının ardından ifadesi alınmak üzere göz altında olacağı da dile getirdi. Bu kadar farklı bir şekilde yaşanmış olay karşısına kadının kendisini korumak için başka bir yol bulamaması onu bu duruma kadar getirdi. Eski sevgilisinin cinsel organını koparması ile beraber kendini korudu ve polise ifadesini vererek de neden neyi nasıl yaptığını dile getirmiş oldu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.