1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Survivor'da elenen şok isim…!  Finale kimler kaldı? 12 Temmuz Survivor son durum...
Survivor'da elenen şok isim…!  Finale kimler kaldı? 12 Temmuz Survivor son durum...

Survivor'da elenen şok isim…!  Finale kimler kaldı? 12 Temmuz Survivor son durum...

Survivor'un dün ekranlara gelen bölümünde son kez adaya veda edecek olan isim açıklandı. 12 Temmuz Pazar günü yarışmacılar arasında meydana gelen yüzleşme konseyi ekranlara geldi.

A+A-

Birleşme partisinden sonra elenerek adaya veda eden Evrim, Elif, Mert, Ersin, Nisa, Aşkım, Ezgi ve Aycan, finale kalan kişilere sorular yöneltti. Bu sırada soru hakkı Aycan'a geldiği zaman ilk aynı takımda olduğu, ardından rakip olarak yarıştığı Barış'a soru yöneltti. Soru da Barış'a;'' her yemekten sonra yanımda otururken yüzüme doğru geğiriyordun, bunu bilerek mi yapıyordun?'' oldu. Acun Ilıcalı anında duruma müdahale ederek; '' Aycan ile canlı yayına çıkmanın acaba risk mi olduğunu, ikinci sorusuna gelmeden Elif'e mi geçsek'' düşüncesini dile getirdi. Bunun ardından SMS oylaması sırasında Berkan, Yasin ve Barış adadaki son elemede SMS konusunda kıyasıya yarıştı. Canlı yayında açıklanan elenen ismi Acun Ilıcalı duyurdu. Böylece Cemal Can'dan sonra finale kalacak diğer iki isim de belli oldu.

Elenen isim kim oldu?

Survivor'da son dokunulmazlık oyununu Cemal Can'ın kazanmasının ardından Barış, Berkan ve Yasin arasında final için SMS oylaması yapılacak üç isim oldu. Dün gerçekleşen canlı yayın içerisinde Barış, Berkan ve Yasin oylamaya çıkarken sonucu ise Acun Ilıcalı açıkladı. Bu oylama devam ederken finale kalan dört isim, birleşme partisinden sonra elenen yarışmacıların sordukları soruları yanıtladı. Ardından açıklanan elenen isim ise arkadaşlarına ve adaya verdiği enerjisi ile dikkatleri çeken Berkan Karabulut oldu.

Finale kalan yarışmacı isimleri belli oldu

Yapılan SMS oylamasında en az oyu alarak final hayallerine veda eden isim Berkan Karabulut olmuştu. Son dokunulmazlık oyununu alarak finali garantileyen Cemal Can Canseven'in yanı sıra diğer iki isim de Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz olarak belirlendi.

Survivor finali ne zaman olacak, birinci ne zaman açıklanacak?

Herkesin merakla beklediği Survivor finaline sayılı gün kaldı. 13 Temmuz 2020 tarihinde finale kalan son üç isim arasında oylama olacak. Bu oylama sonucu adaya veda eden kişiden sonra 14 Temmuz 2020 tarihi ile tekrar bir SMS oylaması olacak. Canlı yayın içerisinde 2020 sezonunun Survivor şampiyonu kim olacak belirlenecek.

Survivor finali nerede yapılacak?

14 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak olan Survivor finali Galataport içerisinde gerçekleşecek. Halka açık olmayacak. Sadece eski yarışmacılar, eski yarışmacıların ailesi, yapım ekibi ve finale kalan yarışmacı ailelerin yer almasına izin verilecek. Yaşanan korona virüs süreçlerinden dolayı bu sene finalde halkın olmasına izin verilmeyecek. Final ne zaman sorusuna açık bir şekilde yanıt veren Acun Ilıcalı; yayının ardından İstanbul'a gelmek için 14 saatlik bir yola çıkacaklarını ve 13 Temmuz akşamı Galataport'ta yer alarak finalin başlayacak olduğunu duyurdu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.