1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belirlendi! Barış Murat Yağcı tekrar dönecek mi!
Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belirlendi! Barış Murat Yağcı tekrar dönecek mi!

Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belirlendi! Barış Murat Yağcı tekrar dönecek mi!

2021 yılında Survivor'da ikinci olan oyuncu Barış Murat Yağcı, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu fenomen yarışmanın 'All Star' formatında olacağını açıkladı. 2022 sezonu için çok heyecanlı olduğunu belirten Yağcı, "Bu sefer daha farklı olacak" diye konuştu.

A+A-

Önceki sene Survivor'da ikinci olan oyuncu Barış Murat Yağcı, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu fenomen yarışmanın 'All Star' formatında olacağını açıkladı. Yeni sezon için çok heyecanlı olduğunu belirten Yağcı, "Bu sefer daha farklı olacak" diye konuştu.

Survivor 2020'de Cemal Can Canseven ile finale kalan fakat SMS oylamasında ikinci olan oyuncu Barış Murat Yağcı, evvelki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Genç oyuncu Survivor yeni sezonuyla ilgili de sürprizi verdi.

"SURVİVOR BU SEFER DAHA FARKLI OLACAK"

Öğlen saatlerinde tek başına AVM'ye giden 30 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmezken, ayaküstü sorulara da yanıt verdi. Survivor All Star 2022'ye katılacağını dile getiren Yağcı, "Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O nedenle çok heyecanlıyım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.