1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Suriyeli mültecilere demet akalın sert tepki gösterdi!
Suriyeli mültecilere demet akalın sert tepki gösterdi!

Suriyeli mültecilere demet akalın sert tepki gösterdi!

Askerlerimize yapılan kalleş saldırı sonrası AB'ye gitmek isteyen mültecileri durdurma kararı alarak Türkiye kapıları açtı.Ve bu karar hakkında paylaşım yapan Demek akalın ise her şey bedava gidecekler dedi.

A+A-

İdlip'deki rejim güçlerinin askerlerimize, yapılan kalleş hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu,34 askerimiz'de yarandı.saldırının ardından karar alan Türkiye AB'ye gitmek isteyen göçmenlere kapıları açtı.bu konuya ilk yorum ünlü şarkıcı demet akalın'dan geldi

GİDECEKLER HER ŞEY BEDAVA

Sınır kapılarının açıldığını öğrenen binlerce mülteci otobüs ve taksilerle Bulgaristan ile Yunanistan'a gitmek için harekete geçti.bu olay sosyal medyaya yayılınca şarkıcı demet akalın bir takipçisine, inşallah doğrudur dedi.demet aynı kullanıcının gidecekler demesi üzere, her şey bedava gidecekler diyerek yanıt verdi.

SINIRA MÜLTECİLER AKIN EDİYOR

Türkiye'nin Avrupaya gitmek isteyen göçmenleri, durdurmama kararı aldı. haberlerin hemen ardından Türkiye'nin dört bir tarafındaki mülteciler gece saatlerinden itibaren sınır kapılarına kaçak geçiş noktalarına akın etti.istanbulda yaşayan göçmenler sabahın erken saatlerinden itibaren minibüs otobüs ve taksilerle sınır bölgelerine gitmeye başladı.

33 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

İdlip kentinde rejim güçlerinin TSK konvoyuna planladığı hain hava saldırısı sonucunda 33 askerimiz şehit oldu 32 askereimiz de yaralandı. NATO, AB Ve ABD Yaptığı açıklamada Esed rejimi'rejiminin hain saldırıları kınadı ve ateş kes çağrısında bulundu. esed rejimine verdiği destek ile bilinen rusya ise yapılan hain saldırıda yer almadı. açıklaması yaptı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.