1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Süper Loto İkramiyesi Rekora Koşuyor! 26 Milyon TL’nin Talihlisi Kim Olacak?
Süper Loto İkramiyesi Rekora Koşuyor! 26 Milyon TL’nin Talihlisi Kim Olacak?

Süper Loto İkramiyesi Rekora Koşuyor! 26 Milyon TL’nin Talihlisi Kim Olacak?

Süper Loto’da 26 milyon 745 bin 624 TL’lik devreden büyük ikramiyenin yeni çekilişi, 11 Ağustos Salı akşamı saat 20.00’de yapılacak. Haftanın 3 günü, Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 20.00’de çekilen Süper Loto, Perşembe günü itibari ile 21.30’de çekilmeye başlanacak.

A+A-

Süper Loto oynamanın çeşitli kuralları vardır. Bu kurallar hakkında bilgi sahibi olmanız halinde kazanma şansınız çok daha artacaktır.

Süper Loto Oynamanın Kuralları Nedir?

Süper loto 1-60 arası sayılar içinden, 6 sayının bilinmesidir.

En az 2 en çok 6 sayının doğru bilinmesi ile ikramiye kazanılır. Kazanma oranları ise oynanan kolon ve biline numara sayısına göre değişmek ile birlikte oyunseverler kolonları kendileri de doldurabilmektedir.

Süper Loto oynamanın bir başka yolu ise seçmek istediğiniz sayıları direkt olarak bayiye söylemek ya da Sen Seç ile terminalden rastgele sayı seçtirip oynamaktır.

Süper Loto oynayabilmeniz için 18 yaşından büyük olmanız gerekir. Loto’daki her kolonun fiyatı 3 TL.

Süper Loto çekilişlerinin tamamı canlı yayında ve noter huzurunda yapılır. Yapılan tüm çekilişler ‘’Dünya Piyango Birliği’’ standartlarına ve kurallarına uygun bir şekilde organize edilir, çekilişler esnasında en önemli öncelik ise şeffaflıktır.

Süper Loto’dan ikramiyeyi tutturanlar Milli Piyango İdaresi ve Loto bayilerine gidip tutarı teslim alabilirler. Bunun için ise ikramiyerler, loto bayilerinden 3 ve 4 bilenler, MPİ şube ve Loto bayilerinden 5 bilenler ile MPİ Genel Müdürlüğünden 6 bilenler verilir.

İkramiyelerin ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyelerin 1 yıl içinde çekilmediği durumlarda ise zaman aşımı nedeni ile kazançları geçersiz sayılacaktır. Hakkınızı kaybetmemek için ise çekiliş tarihinde sonra ikramiyenizi çekmelisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.