1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sosyal Medya Üzerinden Eşlerini Değiştirdiler! İğrenç Pazarlık, Polisler Tarafından Aydınlatıldı…
Sosyal Medya Üzerinden Eşlerini Değiştirdiler! İğrenç Pazarlık, Polisler Tarafından Aydınlatıldı…

Sosyal Medya Üzerinden Eşlerini Değiştirdiler! İğrenç Pazarlık, Polisler Tarafından Aydınlatıldı…

Sosyal medyayı kullanarak "eş değiştirme" ilanı veren çift, Afyonkarahisar polisi tarafından yakalandı! Yapılan bu çirkin hareket, polisin operasyonu ile birlikte sonlandırılmış oldu. Peki olayın detayları neler?

A+A-

Afyonkarahisar polisi tarafından müşteri gibi davranılarak yakalanan çift, sosyal medya üzerinden eş değiştirme ilanı vererek iğrenç bir olayın meydana gelmesine neden oldu.

Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Çirkin Eş Değiştirme İlanı!

Akıllara durgunluk veren olayda bir çift, sosyal medya üzerinden eş değiştirme konusunda çeşitli ilanlar yayınlayarak iğrenç bir olaya neden oldu. Şaşkınlık veren olay, çiftin sosyal medya üzerinden eş değiştirmeyle ilgili çeşitli ilanlar vermesi ile vuku buluyor.

Bu konuda harekete geçen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği, sosyal medya üzerinden eş değiştirme konusunda çeşitli ilanlar verildiğini fark etti.

Evli Çiftlerle Tanışmak İstediler!

Çift, evli olduklarını ve sadece evli çiftlerle tanışmak istediklerini ifade eden bir paylaşım yayınladı. Bunun üzerine Afyonkarahisar polisi devreye girdi ve Arzu A. ve Fırat A.'nın ortak olarak kullandığı sosyal medya üzerinden çifte müşteri gibi davranarak çift ile iletişime geçti.

Bunun üzerine Arzu A. 2 bin TL teklif ederek cinsel birliktelik konusunda bir teklifte bulundu. Ardından polis ekipleri çiftin yaşadığı Güvenevler Mahallesi, Yahya Kemal Caddesi'ndeki adrese bir operasyon düzenledi ve bu operasyonda Arzu A. ve eşi Fırat A.'yı gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.