1. HABERLER

  2. GSM

  3. Son dakika Türk Telekom'dan kullanıcılarına görülmemiş kampanya! Tarife fiyatlarını düşürecek kampanya: 12 boyunca sadece 45 TL olacak!
Son dakika Türk Telekom'dan kullanıcılarına görülmemiş kampanya! Tarife fiyatlarını düşürecek kampanya: 12 boyunca sadece 45 TL olacak!

Son dakika Türk Telekom'dan kullanıcılarına görülmemiş kampanya! Tarife fiyatlarını düşürecek kampanya: 12 boyunca sadece 45 TL olacak!

Ziraat Bankası çok önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda, Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan emeklilere yeni fırsatlar sunulacağı belirtildi. Kampanyadan Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom hattına sahip müşterilerin yararlanabileceği belirtilirken, bankadan yapılan açıklamada 750 dakika tek yön, 750 SMS tek yön, 5 GB mobil internet, Türk Telekom Mobil hatlarda 12 ay sınırsız...

A+A-

Ziraat Bankası çok önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda, Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan emeklilere yeni fırsatlar sunulacağı belirtildi. Kampanyadan Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom hattına sahip müşterilerin yararlanabileceği belirtilirken, bankadan yapılan açıklamada 750 dakika tek yön, 750 SMS tek yön, 5 GB mobil internet, Türk Telekom Mobil hatlarda 12 ay sınırsız arama. Bildirildiğine göre 45 TL ödeme sözü vererek alabilirler.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin kimliklerini kullanarak en yakın Türk Telekom bayisine başvurabilecekleri, dakika, sms ve tarifelerin GB'ı bittiğinde otomatik olarak duracağı belirtildi. , ve herhangi bir aşım ücreti ödenmeyecektir.

30 lira indirim

Faaliyet kapsamında sunulan aylık sabit ücret indiriminden yararlanmak üzere Ziraat Emekli tarifelerinden yararlanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşteriler. 

söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası’nı yazıp Türk Telekom’a ait 5555’e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerektiği belirtilen duyuruda Ziraat Emekli tarifesi kapsamında yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunulacağı tarifenin taahhütsüz aylık ücreti tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 75 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 90 TL olduğu bildirildi.

Kampanya kapsamında aylık sabit tarife ücretleri üzerinden aylık 30 TL indirim uygulanacaktır.

Ziraat Bankasından yapılan duyuruda emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma veya faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yoluyla Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda Ziraat Emekli tarifesi için 45 TL’den ücretlendirileceği paylaşıldı ve kampanyanın ayrıntılarına ilişkin şu ifadeler kullanıldı:

AYRINTILAR

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşterilerin ise 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesi için 60 TL’den ücretlendirilecektir.

• Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan aynı T.C. kimlik numarası yeni hat tesisiyle Türk Telekom’a numara taşıyarak veya Türk Telekomlu faturasız hatlardan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 3 müşteri, Türk Telekomlu faturalı hattan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 1 müşteri Emeklinin Artısı Ziraat’te Türk Telekom Kampanyası’ndan faydalanabilecektir. Emeklinin Artısı Ziraat’te Türk Telekom Kampanyası’na katılan müşterilerimiz, 12 ay boyunca ilgili faturalı tarifede kalacaklarına dair taahhüt vermiş olurlar.

• Hattın iptal olması veya abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması halinde kampanya kapsamında sunulan aylık ücret indirimi ilgili fatura dönemi sonunda iptal edilecektir.

KAMPANYA İNDİRİMİ YANSITILACAK

• Kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerin 12 ay taahhüt vermesi gerekmektedir. 12. ayın sonunda müşterinin tekrar taahhüt vermesi ve emekli maaş ödemesini halen Ziraat Bankası’ndan alıyor olması halinde kampanya devam edecektir.

• Kampanya kapsamında belirtilen tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi, Türk Telekom tarafından sunulmakta olan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olan Türk Telekom dışında başka bir operatöre numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında düzenlenecek faturaya, söz konusu fatura döneminde tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içindeki tüm faydalar bittiyse ilgili döneme ait kampanya kapsamında verilen tarife aylık ücret indiriminin tamamı, bitmediyse tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı oranında kampanya indirimi yansıtılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.