1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika Skandalı! Uyuşturucuya Alıştırıp Defalarca Tecavüz Etti! Şantaj Yaptığı Ortaya Çıkınca Kendini Ele Verdi…
Son Dakika Skandalı! Uyuşturucuya Alıştırıp Defalarca Tecavüz Etti! Şantaj Yaptığı Ortaya Çıkınca Kendini Ele Verdi…

Son Dakika Skandalı! Uyuşturucuya Alıştırıp Defalarca Tecavüz Etti! Şantaj Yaptığı Ortaya Çıkınca Kendini Ele Verdi…

İstanbul’un Kâğıthane ilçesinde yabancı uyruklu bir adam bir çocuğa uyuşturucu madde vererek bunun karşılığında defalarca tecavüz etti. Şüpheli Kâğıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri tarafından kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

A+A-

İstanbul’un Kâğıthane ilçesinde bir çocuğa uyuşturucu madde vererek birçok kez defalarca tecavüz eden ve bu anları fotoğraf ve video kaydına alarak çocuğa şantaj yapan yabancı uyruklu zanlı Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Yaşanan olay Kâğıthane’nin bağlı Kuştepe Mahallesi’nde 12 Ocak günü gerçekleşti. Çıkan haberlere göre Afganistan uyruklu Shakir İ. Karakola giderek bir ihbarda bulundu. Shakir İ. 18 yaşından küçük olduğunu belirttiği kardeşine yabancı uyruklu bir şahıs tarafından mahalle içerisinde uyuşturucu madde verdiğini söyledi.  Shakir İ. Kardeşine uyuşturucu madde satan şüphelinin silahının olduğunu da ifadesinde belirtti. Şikâyet üzerine Kâğıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçerek zanlının peşine düştü.

Adrese Baskın Yapıldı

Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis ekipleri belirlenen adrese bir operasyon düzenledi. Polis ekipleri adreste bulunan Pakistan uyruklu Ghousuddin isimli şahsı yakalayarak gözaltına alındı. Adreste gerçekleşen aramalar üzerine mekânda bir ruhsatsız tabanca, uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından kazanılan 3,800 TL ve 27 dolar bulundu.

Boğazına Bıçak Dayayıp Kimliğine El Koymuş

Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki ifadesinde, uyuşturucu alabilmek için yanına gelen çocuğun boğazına bıçak dayayarak zorla kimliğine el koyduğunu açıkladı.

Tecavüz Edip Fotoğraflarını Çekerek Şantaj Yapmış

Zanlı kimliğine zorla el koyduğu çocuğa uyuşturucu madde verip zorla tecavüz ettiğini ve daha sonra bu anları fotoğraflayarak şantaj yaptığını belirtti. Fotoğraflarını çektiği çocuğa sonrasında cinsel ilişki teklif eden zanlı kabul etmediği takdirde fotoğrafları gösterdiğini söyledi.

Gözaltına alınan Pakistan uyruklu Ghosuddin uyuşturucu ticareti, çocuğa cinsel istismar ve şantaj suçlarından hakkında işlem yapılmasının hemen ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.