1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika: Müge Anlı’da canlı canlı cinayet itirafı geldi! Milyonlarca kişi ekran başında şoke oldu…
Son Dakika: Müge Anlı’da canlı canlı cinayet itirafı geldi! Milyonlarca kişi ekran başında şoke oldu…

Son Dakika: Müge Anlı’da canlı canlı cinayet itirafı geldi! Milyonlarca kişi ekran başında şoke oldu…

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında şok gelişmeler meydana geliyor. 22 Ocak 2021 tarihinde canlı yayında tam 9 günlük kazancın ardından Ferdane Kurt cinayetinin katil zanlısı yakalandı. Gözaltına alınan şahısla ilgili şok bilgiler gelmeye devam ediyor.

A+A-

Ferdane Kurt’u öldürdüğü ortaya çıkan şahsın toplam 5 ila 6 tane sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı. Aramalarda polisleri şaşırtmak için toplu taşıma araçlarına binen, labirent yöntemi ile kaçmaya devam eden şahıs tam 10 günlük kaçma kovalamanın ardından polis ekipleri tarafından yakalandı ve göz altına alınarak karakola götürüldü.

Cinayette şok gelişme…

Birçok semtte dolaşan şahsa akrabalarının dedikleri gibi kimsenin yardım etmediği, bazı sabıka kayıtlarının olduğu, Başakşehir tekstil atölyesinde cebinde sadece 15 TL ile yakalanan şahsın telefon kullanmadığı ortaya çıktı. Görünüş olarak gerçekten de çok sessiz sakin zavallı asla böyle bir adam değildir denilecek şekildeki şahsın katil olduğu ortaya çıktı. İlk ifadesi alındıktan sonra kıskançlıktan dolayı cinayet işlediği ortaya çıktı. Emniyette sorgu işlemleri devam ederken gün içerisinde emniyetten çıkarılarak adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Emniyet güçlerinin yüzlerce güvenlik kamerası izleyerek buldukları şahıs resmen kendisini tanınmayacak hale getirmiş.

Cinayet itirafı…

Cinayet itirafı sırasında kıskançlık için bu eylemi yaptığını dile getirdi. İki hafta önceki aynı otelde kaldığı ve tanıştığı kadının kendisini aldattığını düşünen şahıs kıskançlıktan sonra öldürdüğünü dile getirse bile iki haftada ne kadar biri birilerini tanıdılar, ne ara kıskançlık seviyesi ortaya çıktı merak ediliyor.  

Mahkemeleri kandırmak için indirim uygulansın diye kıskançlık krizlerine girdim diyerek öldürdüğünü itiraf etti. Ferdane Kurt cinayeti ile ilgili merak edilen sırlar çözülmeye devam ediyor. Vahşi bir şekilde katledilen kadının katil zanlısı Cemil ismindeki şahıs on günlük aramanın sonunda yakalandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.