1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika: Müge Anlı Tehdit Ediliyor, Bakanlık Soruşturma Başlattı!
Son Dakika: Müge Anlı Tehdit Ediliyor, Bakanlık Soruşturma Başlattı!

Son Dakika: Müge Anlı Tehdit Ediliyor, Bakanlık Soruşturma Başlattı!

Aleyna Çakır olayı ile alakalı, yaklaşık 20 kişinin ifadesine tekrar başvurulmak üzere savcılık harekete geçti. Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan kişilerin ifadelerinin, soruşturmaya dahil edilmesi için Bakanlık düğmeye bastı.

A+A-

Konu ile alakalı Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı: ‘Bizim yayınımıza bağlanan, önemli bilgiler aktaran ve kimlik bilgileri bizde olan kişiler ile ilgili bir talepte bulunuldu. Bizde kimliklerinin gizli kalması şartı ile bu bilgiyi paylaşacağımızı ifade ettik. Kimlik bilgilerinin gizli kalması önemli çünkü birçok kişi biliyorsunuz, sesim değişerek verin, yüzümü vermeyin diyerek korka korka bilgileri paylaşıyor. ‘dedi.

Aileye içlerinin rahatlaması, yüreklerine su serpilmesi için çalışmaların yapıldığını anlatan gazeteci Müge Anlı, ailenin gözyaşlarını dindirmek için elinden geleni yapıyor.

“Benim Başıma Bir Şey Gelse Arkamdalar!”

Müge Anlı anne baba ile birlikte tüm halkın tatmin olması gereken bir konu olan Aleyna Çakır olayı için halkın, ‘bu memlekette savcı var polis var, benim başıma bir şey gelirse arkamdalar’ demenin ne kadar önemli olduğunu ifade etmiştir.

Kamuoyuna mal olmuş konularda bir kişinin dahi aklına ‘acaba arkasında kamu çalışanlarından biri var da o yüzden mi bu olay aydınlanamıyor ?’ sorusunun gelmesi bile güveni kıracak bir noktadır. Bunun yaşanmaması için de konunun büyük bir titizlik ile araştırılması gerektiğinin altı yine Müge Anlı tarafından çizilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.