1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika Milyonları ilgilendiriyor! Asgari Ücret Zammı Sonrasında Bir Müjde Daha Geldi!
Son Dakika Milyonları ilgilendiriyor! Asgari Ücret Zammı Sonrasında Bir Müjde Daha Geldi!

Son Dakika Milyonları ilgilendiriyor! Asgari Ücret Zammı Sonrasında Bir Müjde Daha Geldi!

Hepimizin bildiği gibi Temmuz ayında ilk kez asgari ücret 4.250 TL'den 5.500 TL'ye yükseltildi. Asgari ücretteki artışla birlikte vatandaşlara Temmuz ayı itibarıyla 5 bin 500 liraya kadar ödeme yapılabilecek. Asgari ücret zammının ardından emekli olan vatandaşlara da bilgi verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı soruşturmanın ardından asgari ücretin 5 bin 500 liraya yükseltileceği

A+A-

Hepimizin bildiği gibi Temmuz ayında ilk kez asgari ücret 4.250 TL'den 5.500 TL'ye yükseltildi. Asgari ücretteki artışla birlikte vatandaşlara Temmuz ayı itibarıyla 5 bin 500 liraya kadar ödeme yapılabilecek. Asgari ücret zammının ardından emekli olan vatandaşlara da bilgi verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı soruşturmanın ardından asgari ücretin 5 bin 500 liraya yükseltileceği açıklandı. Bu çıkıştan sonra emekli olan vatandaşlar maaşlarının artıp artmayacağını bilmek istiyor.

Asgari ücret artışı sonrası emeklilere ödenecek emekli ikramiyeleri bugünden itibaren hesaplara yatırılacak. 1100 TL'ye kadar olan ödemeler bayram öncesi yatırılacaktır. Aldığınız ücretlerden karşılanacak olan bu destek ödemeleri için herhangi bir başvuruda bulunmanıza gerek yoktur.

Ramazan Bayramı sonrasında emekli maaş alan vatandaşlarda Kurban Bayramı ikramiyesi olarak 1100 TL'ye kadar hesaplarına ödeme alabilmektedir. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayram ikramiyelerini alan vatandaşlar, emekli maaşlarını da bayramdan önce çekebilecek merak konusu olmaktadır.

Kurban Bayramı üzerine, öncesinde emekli maaşlarını almak isteyen kişilere de ödemeler verilecek. Kurban Bayramı, ayrıca emekli maaşları zamlı olarak yatacak. Önümüzdeki hafta içi belli olacak olan haziran ayı enflasyon oranları sonrasında Kurban Bayramı maaşı netleşecek ve bu maaş üzerinden hesaplarınıza ödemeler, yatacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.