1. HABERLER

  2. GSM

  3. Son Dakika: İnternetler kesilecek! 6 – 7 ve 8 Ocak tarihlerinde 9 il ve 20 ilçede internet kesintisi duyurusu geldi…
Son Dakika: İnternetler kesilecek! 6 – 7 ve 8 Ocak tarihlerinde 9 il ve 20 ilçede internet kesintisi duyurusu geldi…

Son Dakika: İnternetler kesilecek! 6 – 7 ve 8 Ocak tarihlerinde 9 il ve 20 ilçede internet kesintisi duyurusu geldi…

Türk Telekom abonelerine daha hızlı ve kaliteli bir hizmet sunabilmek için 9 farklı il ve 20 ilçede alt yapı çalışması yapacağını bu yüzden de 6 – 7 ve 8 Ocak tarihlerinde internet hizmet kesintileri olabileceğini duyurdu. 3 gün süre ile devam edecek internet kesintilerinin ana nedenlerinin alt yapı çalışmalarının olmasından dolayı internet ve ses sistemleri kesintileri olacağı bilgisi geldi.

A+A-

Kesinti hangi illerde olacak?

Türk Telekom 9 ilde internet kesintisi yapılacağını duyurduktan sonra hangi illerde kesinti olacağını açıkladı. Kesinti olacak iller;

  1. Bayburt
  2. Bursa
  3. Konya
  4. Gümüşhane
  5. Trabzon
  6. İstanbul
  7. Edirne
  8. Kocaeli
  9. Adıyaman olacağı duyuruldu.

Hangi ilde ne zaman kesinti olacak?

6 Ocak tarihinde kesinti duyurusu;

  1. Bayburt ilinde Aydıntepe, Demirözü ve merkez ilçelerinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  2. Bursa ilinde Esenevler ve Yıldırım ilçelerinde 00:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  3. Antalya ilinde Cumhuriyet ve Meram ilçelerinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  4. Diyarbakır ilinde Tut ilçesinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.

7 Ocak tarihinde kesinti duyurusu;

  1. İstanbul ilinin Gölcük ilçesinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  2. İstanbul ilinin Enez ilçesinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  3. İstanbul Avrupa Yakası Levent, Beşiktaş, Büyükçekmece ve Küçükçekmece ilçelerinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  4. Trabzon ilinin merkez bölgesinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  5. Diyarbakır ilinin Besni ilçesinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.

8 ocak tarihinde kesinti duyurusu…

  1. Trabzon ilinin Ortahisar ilçesinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  2. İstanbul Anadolu Yakası Güzeltepe ve Beykoz ilçelerinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.
  3. Diyarbakır Adıyaman merkez bölgelerinde 02:00 ile 06:00 saatleri arasında yapılacak olan alt yapı çalışmalarımızdan dolayı müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek için kısa süreli olarak internet kesintilerinin olabileceği ön görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.