1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Son Dakika duyurusu SGK'dan geldi 4000 TL bayram yardımı! Paranızı ATM’den bayram gelmeden önce çekin!
Son Dakika duyurusu SGK'dan geldi 4000 TL bayram yardımı! Paranızı ATM’den bayram gelmeden önce çekin!

Son Dakika duyurusu SGK'dan geldi 4000 TL bayram yardımı! Paranızı ATM’den bayram gelmeden önce çekin!

Pandemi sürecinde 6,9 ​​milyon çalışana ödenen 50,7 milyar TL'lik kısa çalışma ödeneği deprem bölgelerindeki vatandaşlar için umut ışığı oldu. 60 milyar TL'nin üzerinde harcama yapan işsizlik sigortası fonu depremzedelere de yardımda bulundu. 2022 yılsonu itibarıyla Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) verilerine göre deprem bölgesi sayılan 11 ilde 3,2 milyon sigortalı çalışan bulunmaktadır.

A+A-

Ziraat Bankası, Türkiye'de Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü ile yeni bir tanıtım anlaşması duyurdu. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası ile 3 yıllık terfi sözleşmesi imzalandı ve çalışanların 29 bin lirası 15 Mayıs'ta hesaplarına yatacak.

Bu yeni anlaşma, son aylarda Türkiye'de çeşitli kamu kurumlarında duyurulan benzer promosyonların bir parçası. Anadolu Üniversitesi, Osman Gazi Üniversitesi, Sağlık Müdürlükleri, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Adalet Bakanlığı tanıtım sözleşmesi açıklayan kurumlardan bazılarıdır.

Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi, üç yıllık süre için 41.500 Türk Lirası'na anlaşma imzaladı. Benzer şekilde Eskişehir'deki Osman Gazi Üniversitesi de üç yıllık süre için 31 bin 100 TL'lik anlaşma imzaladı. Sağlık Müdürlükleri, İl Özel İdareleri ve Belediyeler gibi diğer kurumlar da farklı süreler için 19.050 Türk Lirası ile 35.200 Türk Lirası arasında değişen promosyonlar açıkladı.

Sunulan promosyonların kamuda görev yapan çalışanların moralini yükseltmesi bekleniyor. Promosyonun tutarı kuruma, süreye ve sözleşme koşullarına göre değişmektedir. Genel olarak, eğilim Türkiye'deki çeşitli kamu kurumlarında devam ediyor gibi görünmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler