1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son dakika: Duygu Çelikten’i gömmek için 10 bin TL almışlar… Kan donduran iddialar ortaya çıktı!
Son dakika: Duygu Çelikten’i gömmek için 10 bin TL almışlar… Kan donduran iddialar ortaya çıktı!

Son dakika: Duygu Çelikten’i gömmek için 10 bin TL almışlar… Kan donduran iddialar ortaya çıktı!

Antalya sınırlarında geçen ay içerisinde ormanlık bir alan içerisinde cansız bedeni gömülü olarak bulunan Duygu Çelikten'e ait cansız bedenin iki kardeş tarafından on bin TL para karşılığında gömülmüş olduğu ortaya çıktı. İki kardeşin evlerine düzenlenen bir baskının ardından ev içerisinde bulunan bir miktar uyuşturucu ile beraber hassas bir terazi ele geçirildi.

A+A-

Antalya'da yaşamına devam eden ve iki çocuk annesi olan Duygu Çelikten; bir gün fatura yatırmak üzere evden çıktı ve bir daha gelmedi. 6 eylül günü kayıp olan Duygu Çelikten; iddialara göre kent merkezine geldikten sonra sevgilisi olduğu dile getirilen Veli Ünder; annem hastanede diyerek genç kadını arabasına aldı. O andan sonra ikiliden bir daha kimse haber alamamıştı. Duygu Çelikten'i her ne kadar ailesi arasa bile bir türlü haber alamadığı için en son polise haber verdi. 13 gün boyunca kayıp olan kızlarından haber alamadıkları için en son özel bir TV kanalına katıldılar ve kızlarının bulunabilmesi adına yardım istediler.

Başı koparılmış - bedeni çürümeye terk edilmiş

Duygu Çelikten olayı ile ilgili yapılan çalışmaların ardından Antalya emniyet müdürlüğüne göre kadının cesedi  20 eylül gününde ormanlık bir alan içerisinde kafası koparılmış ve gömülmüş bir şekilde bulundu. Toprağın 30 cm kadar derinlerine gömülen cesedin sırtında - göğsünde derin bıçak izleri bulundu. Başın ise gövdeden ayrıldığı... Artık Duygu Çelikten bedeni çürümeye başlamıştı. Cinayetin tek zanlısı ve kadının sevgilisi olarak yer aldığı dile getirilen Veli Ünder yakalansın diye çalışmalar da başladı.

Katil zanlısı yakalandı

Polis ekipleri Veli Ünder katil zanlısını her yerde ararken 29 eylül akşam saatlerinde ortamlık bir alan içerisinde yer alan kulübede saklanırken bulundu. Bu anlarda göz altına alınan şahıs ilk sorgusu sırasında cinayeti kendisinin yapmış olduğunu dile getirdi. 30 eylül günü de adliyeye sevk edilerek adli makamlar tarafından tutuklanması gerçekleşti.

İki kardeş para karşılığı cesedi gömmüşler...

Olay ile ilgili soruşturma derinlemesine bir şekilde devam ederken polis ekipleri; Veli Ünder'in cinayetin ardından para karşılığında iki kardeşten Duygu Çelikten cesedini gömmelerini istiyor ve bunu sağlıyor. 2 şüpheli de yakalanması adına polis ekipleri harekete geçti. SÖ ve kardeşi DÖ kısa süre içerisinde takibe alındı. Muratpaşa ilçesinde yer alan evlerinde  yakalandılar ve bir anda göz altına alındılar. İki kardeş Duygu Çelikten cansız bedenini gömmek için Veli Ünder'den on bin TL aldıklarını ve bu şekilde gömdükleri belirlendi. Evlerine yapılan araştırmalar sırasında bir miktar uyuşturucu madde ile beraber ince hassas bir terazi bulundu. Olayın hemen ardından adliyeye sevk işlemleri gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.