1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Son Dakika: Beklenen Haber Geldi! Kafe, restoran ve Lokantaların Hangi Tarihte Açılacağı Belli Oldu!
Son Dakika: Beklenen Haber Geldi! Kafe, restoran ve Lokantaların Hangi Tarihte Açılacağı Belli Oldu!

Son Dakika: Beklenen Haber Geldi! Kafe, restoran ve Lokantaların Hangi Tarihte Açılacağı Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birkaç açıklamada bulunmuştu. Erdoğan bir süredir uygulanan tedbirlerin işe yaradığını vurgulayarak vaka sayısında yaşanan azalmayı vurguladı.

A+A-

Bu durum ile beraber sağlık sektöründeki yükünde azaldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüse karşı tedbirleri elden bırakmamız gerektiğini ve tüm vatandaşların aynı hassasiyet ile devam etmesini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs döneminde vatandaşların ne kadar zorluklar yaşadığını ve bu yaşanan zorluklarında farkında olduğunu açıkladı. Erdoğan vaka sayısındaki azalmayı belirterek böyle devam ettiği takdirde biz de kısıtlamalarımızı aşama aşama kaldıracağız cümlelerini kurdu.

Alınan tedbirlerin sonu vermesi ile koronavirüs vaka sayısı günden güne daha da azalmaya başladı. Hem tedbirler hem de vatandaşın kendisini koruma ve temizliğine önem vermesinden ötürü vaka sayılarında gözle görülür bir düşüş yaşandı.

Kısıtlamalar kademeli bir şekilde kaldırılacak diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bunun sebebini vaka sayısındaki düşüş olduğunu da belirtti. Vaka sayısındaki düşüş normal hayata geçiş demek.

İçişleri Bakanlığı Açıklama Yapacak

Her hafta içi ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının bir süre daha devam edeceğini duyuran İçişleri Bakanlığı yapılan kabine toplantısından sonra herhangi bir açıklamada bulunmadı. Kısıtlamalara ilişkin olarak yeni bir genelge ve çalışma şartlarının açıklanacağı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.