1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ŞOK Marketin Açılış, Kapanış Saatleri Nedir?
ŞOK Marketin Açılış, Kapanış Saatleri Nedir?

ŞOK Marketin Açılış, Kapanış Saatleri Nedir?

2020 yılında ŞOK market zincirlerinin açılış ve kapanış saatleri, marketten alışveriş yapan vatandaşların merak ettiği bir sorudur. Detaylara Nutuk.com.tr'den ulaşabilirsiniz...

A+A-

Müşterilerinin en çok merak ettiği konu ŞOK Marketler Zinciri’nin mağaza açılış ve kapanış saatleri olmuştur. Firmanın her hafta yayımladığı aktüel ürünler cumartesi günleri vatandaşlara sunulmaktadır.

Bununla birlikte Türkiye genelinde faaliyet göstere mağazaların hepsi belirlenen mesai saatleri haricinde sadece cuma günleri öğle saatlerinde 1 saat cuma namazı arası vermektedir.

Bunun haricinde resmi tatillerde açılış-kapanış saatlerini halka önceden duyuran perakende marketler zinciri, hafta boyunca her gün sabah 09.00’da satışa başlamakta, akşam ise 22.00’da kapanmaktadır.

Kaliteli Ürünler Uygun Fiyat

Tüm Türkiye’de hızlı bir şekilde şube sayısını artıran ve müşterilerine her zaman kaiteyi uygun fiyatlara sunmayı hedefleyen ŞOK Marketler Zinciri, 2020 yılında da bu amacı yolunda ilerlemeye devam etmektedir.

Her gün milyonlarca vatandaşa alışveriş yapma imkanı sunan mağazalar, haftalık olarak sağlanan indirimleri halka duyurarak, insanların ekonomik fiyatlarla istedikleri ürünleri almalarına imkan sağlıyor.

İnsanlar da sürekli aktüel ürünlerini takip ederek, indirimden yararlanmak için sabahın erken saatlerinde ŞOK Marketlerin yolunu tutmaktadır. Gün içerisinde kesintisiz bir şekilde ihtiyacınız olan ürünlere sahip olabilmek için verilen kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz.

81 İlde Binlerce Mağaza

Türkiye’de 6 bini aşkın mağaza sayısına ulaşan ŞOK Marketler Zinciri, merkez olarak İstanbul’da çalışmalarını sürdürmektedir. 24 adet dağıtım merkezi bulunan firmada yaklaşık 25 bin çalışan görev yapmaktadır.

Hızlı ve kaliteli bir hizmet sağlamak için müşterilerinin her ihtiyacını düşünen firma yetkilileri, her geçen gün işlem hacimlerini artırabilmek adına çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Gerek mağaza müdürleri olsun gerekse çalışan personeller olsun işlerini son derece titiz yapan ekiplerden oluşmaktadır.

Mağaza sayısını daha çok müşteriye ulaşmak adına her geçen gün artırmaya çalışan ŞOK, 2015 yılından beri her gün ortalama olarak 3 yeni mağazayı müşterileriyle buluşturuyor. Hesaplı ve kaliteli alışverişin adresi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen şirket, açılış ve kapanış saatleriyle de vatandaşa geniş imkanlar sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.