1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Siyaset Gündemi Karıştı! Berat Albayrak Hakkında Yeni İddia: Son Görevinden de İstifasını İstedi….
Siyaset Gündemi Karıştı! Berat Albayrak Hakkında Yeni İddia: Son Görevinden de İstifasını İstedi….

Siyaset Gündemi Karıştı! Berat Albayrak Hakkında Yeni İddia: Son Görevinden de İstifasını İstedi….

Geçtiğimiz haftalarda hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak görevden affını istediğini açıklamıştı. Bunun ardından varlık fonunda olan görevinden de meslek affını istediği iddiaları kulislerden gelmeye devam ediyor.

A+A-

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın damadı olan Berat Albayrak; geçtiğimiz haftalarda hazine ve maliye bakanlığı görevinden istifa etmişti. Buna rağmen hala varlık fonundaki yönetimine devam ettiği ile ilgili iddialar geliyordu. Albayrak; istifasını verdiği ilk günden bu yana kadar bir kere olsun kamuoyu önüne çıkmadı.

Toplantıda yer alacak mı?

Adeta büyük bir sessizliğe bürünen Albayrak; gün içerisinde Vahdettin Köşkü’nde meydana gelecek varlık fonu yönetim kurulu toplantısında yer alacak mı almayacak mı bir hayli merak ediliyor.

Gelen söylentilere göre AKP genel merkez kaynakları; Berat Albayrak’ın toplantıda yer almayacağını, bu görevden de hem sağlık sorunları hem de ailesine biraz daha çok zaman ayırmak istemesinden dolayı görevden affını istediği bilgileri geldi.

Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş ise konu ile ilgili olarak şahsına ait resmi sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Açıklama kapsamında; ‘’ Kendisine gelen bilgilere göre Berat Albayrak; varlık fonundaki olan görevinden de istifa etmiştir. ‘’ şeklinde konuşmalarını gerçekleştirdi.

Albayrak gün içerisinde Vahdettin Köşkü’nde meydana gelecek varlıklar fonu toplantısına katılmayacak şeklinde bilgilendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.