1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seçime bir gün kala iktidardan bir 'müjde' daha: 100 öğrencisi olan her okulda zorunlu hale gelecek
Seçime bir gün kala iktidardan bir 'müjde' daha: 100 öğrencisi olan her okulda zorunlu hale gelecek

Seçime bir gün kala iktidardan bir 'müjde' daha: 100 öğrencisi olan her okulda zorunlu hale gelecek

Seçime bir gün kala hükümetten bir "müjde" daha: 100 öğrencili her okulda zorunlu olacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Rehber öğretmen adaylarına müjde" dedi.

A+A-

Seçime bir gün kala hükümetten bir "müjde" daha: 100 öğrencili her okulda zorunlu olacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Rehber öğretmen adaylarına müjde" dedi. yaptığı paylaşımda, "Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise türü ne olursa olsun her okulda her 100 öğrenciye bir rehber öğretmen bulunması zorunlu olacak."

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından rehber öğretmen adaylarıyla ilgili açıklama yaptı. Özer, yaptığı paylaşımda 100 öğrencisi olan her okulda bir rehber öğretmen bulunmasının zorunlu olacağını belirtti. Bakan Mahmut Özer'in tweet'i şöyle: "Değerli rehber öğretmen adaylarımıza bir müjde vermek isterim: Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise fark etmeksizin türü ne olursa olsun her okulda, Her 100 öğrenciye bir rehber öğretmen olması zorunlu hale getirilsin. Okullarımızda öğrencilerimizin psikolojik iyilik hallerini desteklemeye devam edeceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.