1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Samsun'da Parçalanmış Ceset Vakasında Gözaltı Sayısı Yükseldi
Samsun'da Parçalanmış Ceset Vakasında Gözaltı Sayısı Yükseldi

Samsun'da Parçalanmış Ceset Vakasında Gözaltı Sayısı Yükseldi

Samsun’da aynı mahallenin farklı sokaklarında 2 farklı çöp konteynerine atılan parçalanmış erkek cesedi ile ilgili soruşturmanın derinleştiği ifade ediliyor.

A+A-

Yaşanan bu dehşet verici olay, Samsun’un İlk adım İlçesine bağlı Reşadiye Mahallesi Ilgaz Sokak üzerinde önceki akşam 17:30 sularında meydana geliyor.Yaşan bu parçalanmış ceset vakası ile ilgili polis ekipleri tarafından verilen bilgiye göre, İlk adım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait çöp kamyonu, sokaklardaki çöp konteynerlerini boşalt maya başlıyor.

En son alınan konteynerden sonra temizlik işçileri her zaman yaptıkları gibi çöp kamyonunu preslemeden önce kontrol ediyor. Yaptıkları kontrol esnasında poşetin içinde 40-45 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi olduğu fark ediliyor.

Temizlik işçileri gördükleri manzara karşısında vakit kaybetmeden durumu polis ekiplerine haber veriyor.İlk aşamada üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan ceset çöp kamyonundan alınarak otopsi yapılması amacıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılıyor.

Olay Kısa Sürede Çözüldü

Olay ile ilgili soruşturmada görevli olan Samsun Cumhuriyet Savcısı Ahmet İlyas Tolar, bizzat polislerle birlikte operasyonlara katılarak olayın en kısa sürece açıklığa kavuşturulmasında kilit bir rol üstleniyor. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, detaylı bir şekilde yaptıkları araştırmalar neticesinde ilk olarak çöpte parçalanmış bir şekilde cesedi bulunan kişinin kimliğini tespit ediyor.

Irak uyruklu olduğu tespit edilen ve vahşice öldürülen şahısla ilgili olarak dün akşam saatlerinde 7 kişi, bugün gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi olmak üzere Irak uyruklu 12 kişi gözaltına alınıyor. Şüphelilerin sorgusu hala devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.