1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sakarya'da corona şüphesiyle hastaneye kaldırılan kadının test sonuçları çıktı
Sakarya'da corona şüphesiyle hastaneye kaldırılan kadının test sonuçları çıktı

Sakarya'da corona şüphesiyle hastaneye kaldırılan kadının test sonuçları çıktı

Sakarya'da umreden dönen ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran bir kadın koronavirüs şüphesiyle tedaviye alınan kadının test sonuçları belli oldu.

A+A-

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de illk corona virüs vakasının görüldüğünü açıklamıştı. Sakarya'da umreden dönen ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran bir kadın koronavirüs şüphesiyle tedaviye alındı.

Sapanca ilçesinde, umreden dönen bir kadın öksürük şikayetiyle Sapanca Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Hastanede tetkikleri yapılan hasta durumunun şüpheli bulunması üzerine ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

Corona virüs şüphesi ile karantina altında tutulan kadının test sonuçları belli oldu. Sakarya'da yayın yapan Medyabar sitesinin haberine göre, kadının testlerinin negatif çıktığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.