1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. RTÜK Ahlaksızlığa Göz Yummadı: Esra Erol'un programındaki ahlaksızlığa müdahale etti!
RTÜK Ahlaksızlığa Göz Yummadı: Esra Erol'un programındaki ahlaksızlığa müdahale etti!

RTÜK Ahlaksızlığa Göz Yummadı: Esra Erol'un programındaki ahlaksızlığa müdahale etti!

ATV ekranlarının sevilen programlarından birisi olan ve sunuculuğunu Esra Erol'un üstlendiği programda bebek üst kat komşunun çıktı. DNA testi ile sonuçların netleşmesine sevinen kadının ardından durumun toplum ahlakını olumsuz yönde etkilediğine verilen karar ile RTÜK inceleme başlayacağına dair duyuruda bulundu.

A+A-

 

İncelemenin başlatılması birçok vatandaş tarafından takdir ile karşılandı. Bu yüzden kısa süre içerisinde RTÜK tarafından incelemeler başlatıldı ve bu durum duyuruldu.

İncelemeye karar verilen o anlar...

RTÜK tarafından televizyon kanallarında yapılan programa ilişkin yapılan açıklama sırasında; " son günler içerisinde ekranlara gelen yayından ötürü üst kurul töhmet altında kalmasının yanı sıra RTÜK nerede soru işaretlerinin meydana gelmesi ile beraber hem basın yoluyla hem de sosyal medya yolları ile duyurular dikkatleri çekmiştir. Milli ve manevi olan değerlerin korunabilmesi için azami bir şekilde özen gösteren RTÜK böyle bir durum karşısında zan altında kalmaya başlamıştır. Her şeyi aralıksız takip eden RTÜK her an çalışmalarının başındadır. Bahsi olan program konusu ile gerekli incelemeler başlamıştır" açıklaması ile yer aldı.

Karakuş ailesinin hikayesi nedir?

Esra Erol'da programında yer an Ferdi Karakuş, bir anda kayıplara karışmış olan karısının ardından onu aramaya karar verdi ve başına gelen olaylar karşısında şok oldu. Karısının abim dediği adam ile, kendisinden tam 28 yaş büyük birisi ile konuşması ardından Cengiz isimli kişi ile kaçmıştı. Bu kadın; babası yaşında olan adam ile beraber kaçtığı ortaya çıktı. Bu adamla tam iki yıl boyunca gizli bir ilişkisi oldu. Ecrin isminde olan kızın da asıl babasının bu adam olduğu ortaya çıktı. Kocasından değil de bu adamdan kızının olduğunu sonunda itiraf etti. 

Cuma günü ekranlara gelen durum karşısında DNA sonuçları ile beraber kızın babasının kim olduğu ortaya çıktı. Esra Erol, bir ara canlı yayında bu kızın babası  gerçekten kim diye sorduğunda net cevap vermemiş ama doğruyu öğrendiği zaman şükür ettiğini dile getirmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.