1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ramazan Bayramında Marketler Saat Kaçta Açılıp Kaçta Kapanacak? Milyonların Merak Ettiği Konu Yanıt Buldu
Ramazan Bayramında Marketler Saat Kaçta Açılıp Kaçta Kapanacak? Milyonların Merak Ettiği Konu Yanıt Buldu

Ramazan Bayramında Marketler Saat Kaçta Açılıp Kaçta Kapanacak? Milyonların Merak Ettiği Konu Yanıt Buldu

Bayram arefesinde en çok merak edilenler arasında marketlerin çalışma saatleri geliyor. İçişleri Bakanlığı yayınını yaptığı genelge ile bugün için marketler ve bakkalların çalışma saatleri ve açık olacağı günleri duyurdu.

A+A-

Bayram için hazırlıklarını tamamlamak isteyen yurttaşlar arefe günü bakkal ve marketler açık olacak mı. Bayramda marketler çalışacak mı gibi önemli konuların cevabını arıyor.

İçişleri Bakanlığı yayınını yaptığı genelge ile bugün için marketler ve bakkalların çalışma saatleri ve açık olacağı günleri duyurdu. Peki başta Arefe günü dahil olmak üzere 3 günlük Ramazan Bayramı'nda marketler açık olacak mı?

MARKETLER AÇIK OLACAK MI?

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre tam kapanma süresince il ve ilçelerdeki marketler saat 10.00-17.00 arasında hizmet veriyor. Bakanlığı tam kapanma genelgesine göre bu durum üç günlük Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak. Bir başka deyişle Ramazan Bayramı'nda da marketler saat 10.00-17.00 arasında hizmet sunabilecek.

SADECE EKMEK SATAN BAYİLERİ AÇIK OLACAK

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/ya da unlu mamul ruhsatlı işletmeler ile bu işletmelerinin yalnızca ekmek satan bayileri açık olacak. (Bu işletmelerinde yalnızca ekmek ve unlu mamul satışı yapılabilecek.)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.