1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. QNB Finansbank Esenkent şubesinde akıl almaz, vicdan dayanmaz bir olay! Yaşlı kadın sedyeyle para çekti…
QNB Finansbank Esenkent şubesinde akıl almaz, vicdan dayanmaz bir olay! Yaşlı kadın sedyeyle para çekti…

QNB Finansbank Esenkent şubesinde akıl almaz, vicdan dayanmaz bir olay! Yaşlı kadın sedyeyle para çekti…

QNB Finansbank’tan sedyeyle para çekmek zorunda kaldı, yetmedi birçok hareket işitti. Yaşanan akıl almaz olay karşısında Finansbank hala açıklama yapmıyor.

A+A-

Hasta yatağında yatan kadın, yakınları ile beraber emekli maaşını bankadan alabilmek için imzalı talimat yazdırdı. Telefonu ile beraber banka kartını da evinde unutan hasta kadın özel bir ambulans yardımı ile banka şubesine getirildi.

Ambulansta bekleyen kadın her ne kadar kapı ile ambulans arasında sadece 5 metre mesafe olsa bile banka memurları tarafından QNB Finansbank Esenkent şubesine zorla girmesi istendi. Her ne kadar hasta ve yaşlı kadının yakınları ambulans ve banka arasında sadece 5 metre kadar kısa mesafe olmasından dolayı, kapıda teyit etmelerini isteseler bile istekleri ret edildi. Ameliyattan daha yeni çıkan kadını banka memurları zorla bankaya soktular. Yaptıkları zorba hareketler yetmez gibi bir de vezne görevlileri tarafından hasta yakınlarına karşı hakaret içerikli sözler sarf edildi. Git, nereye şikayet edeceksen et şeklinde sözleri ile olayın daha çirkin bir hal almasına neden oldular.

Hasta yakınları yaşanan olayları an ve an kayıt ederek YouTube kanalı üzerinden paylaşıma aldılar.

Hasta yakınının oğlu yaşanan olayları anlattı...

Geçtiğimiz hafta annesinin emekli maaşını çekebilmek için QNB Finansbank Esenkent şubesinde gittiklerinde olayların yaşandığını, hastanede ameliyat olup çıktıktan sonra para çekmek için gittiklerini, Adana'dan İstanbul'a gelirken her ne kadar yanında kimliği olsa bile acil ameliyat olması gerektiği için kart ve telefonunu evde unuttuklarını, bankaya talimat yazarak annelerine imzalattıklarını söyledi.

Peşine kimlik ve talimat ile bankaya gittikleri zaman banka görevlilerinin teyit edilmesi gerektiğini söylemeleri ardından, telefonu Adana'da unuttuklarını, annesinin kapı önünde olduğunu, bacağından daha yeni ameliyat olduğunu aktardıktan sonra sadece beş metre kadar uzaklıkta olduğunu kapıdan teyit edebileceklerini söylediklerini aktardı.

Fakat gişede vezne görevlisi olan kadının illa bankaya girmesi için direttiğini, kameraların da onu görmek zorunda olduğunu anlatmalarının karşısında kendilerine karşı saygısızlık etmeye başladıklarını, hareketlerin ardından git nereye şikayet edeceksen et gibi ağır ithamları aktardı. Genç çocuk bu konuda 112, 150, 155, kaymakamlık, valilik, il sağlık müdürlüğü, Cimer gibi akla gelen birçok yerden yardım istediklerini fakat kimsenin biz bir şey yapamayız diye yanıt verdiklerini aktardı. Çocuğun en son özel bir hastaneden ambulans çağırarak sedye ile annelerini hastaneye götürdüklerini anlattı.

Her ne kadar yaşlı kadının yaşadığı olayları sosyal medya mecraları ile duyurmaya çalışsa bile hala banka tarafından bir açıklama gelmemesi de dikkatleri çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum