1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. PTT’den Faizsiz ve Düşük Faizli 80 Bin TL Kredi Kampanyası! Emeklilere Özel Kredi İmkanı…
PTT’den Faizsiz ve Düşük Faizli 80 Bin TL Kredi Kampanyası! Emeklilere Özel Kredi İmkanı…

PTT’den Faizsiz ve Düşük Faizli 80 Bin TL Kredi Kampanyası! Emeklilere Özel Kredi İmkanı…

Emekliler için PTT bank 80 bin TL ye kadar kredi imkanı sunacak. Faizsiz kredi desteği veren birçok kamu ve özel bankalar yer alıyor. Peki emekliler için ihtiyaçları adına verilecek bu krediyi hangi bankalar sunacak?

A+A-

Vatandaşlara düşük faiz oranları ile birçok kamu ve özel banka kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. Bazı bankalar da PTT şubeleri aracılığı ile 80 bin TL ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu krediden özellik ile de emekliler yararlanma hakkına sahip olacak . PTT aracılığı ile 80 bin TL ye kadar kredi imkanları da yer alıyor. Hem düşük faiz oranlı hem de faizsiz olarak kredi imkanları yer alacak.

Maaşlarını PTT bank üzerinden alacak emekliler için kendi müşterilerine  sunulan özel faiz oranlı ya da tamamen faizsiz olarak verilen kredi imkanları yer alıyor. Faiz olmadan verilen kredi imkanlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar şu an hangi bankalar hangi şartlar ile kredi sunuyor bunu araştırmaya başladı. PTT bank tarafından sunulan desteklerden yararlanmak için yapılması gereken adımlar...

Emeklilere faizsiz kredi desteğini hangi bankalar verecek?

Korona virüs süreçlerinden dolayı faizsiz kredi desteği hakkında tüm haberler merak ediliyor. Emekliler için sunulacak olan bu kampanya birçok hükümet tarafından vaat edilmeye devam ediliyor. Son zamanlarda gelen açıklamalara göre 3 maaş avans veren ve bir yandan da on maaş ile faizsiz bir şekilde avans kredi verilecek olduğu aktarılmıştı. Fakat açıklanan bu durum meydana gelmedi. Memur ve işçi emeklisi olan vatandaşlar verilen sözlerin yerine getirilmesini beklerken henüz net bir şey gelmedi. Fakat bu anlarda PTT vatandaşların maaşlarını kendi bankalarına taşımalarının ardından 80 bin TL ye kadar kredi desteğini düşük faizler ile ya da faizsiz olarak vereceğini duyurdu.

PTT bank tarafından vatandaşlara özel olarak gelen destek sayesinde emekliler rahat bir nefes alacak. PTT bank üzerinden başvuruların yapılmasının ardından anlık olarak gün içerisinde alma haklarını elde edecekler. Peki bunu hangi faiz oranları ile verecek?

PTT bank tarafından verilen ihtiyaç kredisi hakkında bilinmesi gerekenler

PTT bank aracılığı ile emeklilere özel bir şekilde verilen kredi sayesinde 80 bin TL ye kadar düşük faiz oranları ile yararlanma imkanları olacak. Fakat bu düzenleme hala net bir hale gelmedi ve çalışmalar devam ediyor. Banka tarafından maaşların on katı kadar verilecek kredi kapsamı için hala bir onay bekleniyor. Düzenlemenin meydana gelmesi ile beraber tüm emekliler istedikleri gibi rahat bir nefes alma hakkına sahip olacak.

SGK'dan emekliler için maaşlarının on katı kadar faizsiz kredi destekleri

İmkanıSosyal güvenlik kurumu ile beraber düzenleme yapılacak olmasının yanı sıra emekli vatandaşlar için maaşlarının on katı kadar kredi desteklerinin verilecek olmasıdır.

Eğer, SGK üzerinde devam eden çalışmaların kabulü meydana gelir ise ihtiyaçları kapsamı ile beraber on katlarına kadar kredi alma haklarına sahip olacaklar. TEB ve Şeker Bank Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi imkanı sayesinde TEB emekliler için ihtiyaç kredi imkanlarını yerini almaya devam eddiyor. Avantajlı bir şekilde sunulan kredi faiz oranları da maaş müşterisi olan tüm emekliler için tanınan bir hal olacak.

Bir yandan da TEB dışında Şeker Bank aracılığı ile kredi imkanları yerini alıyor. Bu bankadan tam 36 bin TL ye varan bir kredi almak mümkün olacak. Şeker Bank ile maaş almaya devam eden vatandaşlar da TC kimlik numaraları ile beraber şubeler üzerinde başvuru yapması yeterli olacak. Taleplerin onaylanmasının ardından aynı gün içerisinde paraları alma haklarını da elde edecekler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.