1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Polisten Kaçan Şahıs Çamura Saplanmış Halde Bulundu
Polisten Kaçan Şahıs Çamura Saplanmış Halde Bulundu

Polisten Kaçan Şahıs Çamura Saplanmış Halde Bulundu

İstanbul Arnavutköy’de polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak altlarında ki çalıntı arabayla kaçmaya çalışan şahıslardan sonuncusu ormanlık alanda çamura saplanmış bir şekilde bulundu.

A+A-

Bu son derece ilginç yakalanmayı olayı, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, yaptıkları denetim esnasında çalıntı araç olduğundan şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istemeleri ile gerçekleşiyor. Polisin dur ihtarına rağmen daha da hızlanarak kaçmaya otomobildeki şüpheliler Hadımköy’den İhsaniye’ye kadar polis ekiplerince takip ediliyor.

Amansız takip sonucunda durdurulan çalıntı araçtaki 4 şüpheliden 1’i ormanlık alana kaçıyor. 3 şüpheli ise polis ekiplerinden daha fazla kaçamayacaklarını anlayarak teslim oluyor.Boğazköy-İhsaniye arasındaki ormanlık bölgeye doğru kaçan şüpheli bir süre sonra izini kaybettiriyor.

Fakat şüpheli ormanlık alanda çok büyük bir hata yapıyor. Ormanlık alanda bulunan hafriyat döküm sahasına giren şüpheli buradaki bataklık alana saplanıp kalıyor. Tüm uğraşlarına rağmen hareket edemeyen şüpheli şahıs sabaha kadar bataklıktan kurtulmaya çalıştı ancak bunu başaramıyor.

Çamura Saptanan Şahıs 2 Saate Kurtarılabildi

Sabah saatlerine gelindiğinde yorgunluktan iyice bitap düşen şahıs, hafriyat sahası çalışanlarına bağırarak sesini duyurmayı başarıyor.Hafriyat alanında çalışanlar tarafından, olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri 2 saatlik yoğun bir çalışma sonucu kaçak şüpheliyi battığı bataklıktan kurtarıyor. Uzun süren çalışma sonucu kurtarılan Doğukan G. ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Buradaki tedavisinin ardından ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.