1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PKK/YPG’li teröristlerden Rasulayn’da pazar yerine hain saldırı
PKK/YPG’li teröristlerden Rasulayn’da pazar yerine hain saldırı

PKK/YPG’li teröristlerden Rasulayn’da pazar yerine hain saldırı

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin Rasulayn'da pazar yerinde el yapımı patlayıcı (EYP) patlatması sonucunda 5 masum sivilin hayatını kaybettiğini, 15 sivilin de yaralandığını açıkladı.

A+A-

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin Barış Pınarı bölgesindeki huzur ve güven ortamına kastetmek için masum sivilleri hedef aldığını, insanlık düşmanı teröristlerin Rasulayn merkezdeki bir pazar yerinde tuzakladıkları EYP’yi patlatarak 5 masum sivili katlettiğini ve 15 sivili yaraladığını bildirdi.

Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn ilçesinde bomba yüklü motosikletin patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 5 sivil hayatını kaybetti, 15 sivil yaralandı.

Barış Pınarı Harekatı kapsamında, YPG/PKK'lı teröristlerden kurtarılan Suriye'nin kuzeyindeki Rasulayn ilçesindeki bir pazar yerinde bomba yüklü motosiklet patladı.

Patlamada ilk belirlemelere göre 5 sivil hayatını kaybetti, 15 sivil de yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibinin sevk edildiği ifade edildi. Sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.