1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Öz Kızını İstismar Etti! Ses Kayıt Cihazı ile Annesi Kanıtladı
Öz Kızını İstismar Etti! Ses Kayıt Cihazı ile Annesi Kanıtladı

Öz Kızını İstismar Etti! Ses Kayıt Cihazı ile Annesi Kanıtladı

Öz kızını istismar eden baba açığa çıktı. İzmir’de kızına yerleştirmiş olduğu ses kayıt cihazı ile cinsel istismarı anne kanıtladı. Anne, boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eşini yaraladı…

A+A-

Öz kızını istismar eden baba açığa çıktı. İzmir’de kızına yerleştirmiş olduğu ses kayıt cihazı ile cinsel istismarı anne kanıtladı. Anne, boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eşini yaraladı…

İzmir şehrinde bulunan Konak ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki Asya D. İki kızına da cinsel istismarda bulunan ve aynı evde yaşayan Serkan E.’yi tabanca ile yaraladı. Yaralamasının sebebi ise Asya D, küçük kızına yerleştirmiş olduğu Sıla E.’nin kayıt cihazı ile beraber cinsel istismar ortaya çıktı. Bu olay ise 7 Eylül günü saat 02:00 sularında meydana geldi.

İki Kızına da Cinsel İstismar Uyguladı

Konak bölgesinin Hilal mahallesinde meydana gelen bu olay herkesi şok etti. Sapık baba olan Serkan E. İşsizdi bununla beraber 2 si erkek olmak üzere 4 çocuk babasıydı. 9 yıl önce büyük kızı Ecem B’yi istismar etmeye başlayan baba 4 sene boyunca öz kızını istismar etti. 19 yaşında olan Ecem B’yi istismar eden öz babası başka bir suçtan dolayı cezaevine girdi. Bununla beraber Ecem B, durumu ailesine anlattı fakat kızın annesi bu duruma inanmak istemedi. Bununla beraber Asya D., öz kızını iddialarından sonra doktora götürdü.

Büyük Kızı Psikiyatri Tedavisi Görmüş

Babası tarafından 4 sene boyundan istismara uğrayan 19 yaşındaki Ecem B., öz babası cezaevine girdikten sonra durumu annesine anlattı ve annesi kızını doktora götürdü. Ecem B., psikiyatri servisinde tedavi görerek ilaç kullanmaya başladı ve Ecem B., bir süre sonra evlilik yaparak evden kaçtı. Tahliyesinden sonra eve dönen sapık baba Serkan E., bu sefer küçük kızını istismar etmeye başladı.  Ecem B., ise eşinin askere gitmesiyle tekrar eve döndü ve Sıla E annesine olanları anlattı.

Annesi Kızına Ses Kayıt Cihazı Yerleştirdi

Asya D., bir ses kayıt cihazı alarak kızına yerleştirdi. Sesleri dinleyen anne, aynı evi paylaştığı eşinin odasına girerek tartışma çıkarttı ve evde bulunan tabanca ile Serkan E.’ye ateş etti. Serkan E. Ağır yararlandı ve anne gözaltına alındı. Bu olay ile beraber sapık baba serbest bırakıldı fakat bu olay gündemden düşmedi.

Sapık Baba Kızlarını Tehdit Etmiş

Kızlarını taciz eden Serkan E., kızlarını istismar ettikten sonra ölüm tehditleri ile susturmaya çalışmış. Hem annelerini hem de kardeşlerini öldüreceğini söyleyen Serkan E., bu olay sonrasında tüm olaylar meydana çıkınca annesine ‘’Madem öğrendin artık 3 kız ne istersem onu yapacaksınız’’ demiş. Bununla beraber Serkan E., anneye şiddet göstermeye başladı ve anne Asya D., silah ile sapık babayı yaraladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.