1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Öz kızına cinsel istismar uyguladığı anda yakalanan cani adam suçüstü basıldı…
Öz kızına cinsel istismar uyguladığı anda yakalanan cani adam suçüstü basıldı…

Öz kızına cinsel istismar uyguladığı anda yakalanan cani adam suçüstü basıldı…

Iğdır sınırlarında akıl almaz olaylar meydana gelmeye devam ediyor. Ortalama olarak 1,5 yıldır şimdi bile daha 11 yaşında olan el kadar küçücük kendi öz kızına cinsel istismar uyguladığına dair iddialar öne sürülen 38 yaşındaki sözde öz baba M.B. bu anlarda suçüstü basıldı. R.B. tarafından yapılan ihbara üzerine göz altına alınan M.B. ismindeki cani şahıs çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuk

A+A-

Iğdır sınırlarında akıl almaz olaylar meydana gelmeye devam ediyor. Ortalama olarak 1,5 yıldır şimdi bile daha 11 yaşında olan el kadar küçücük kendi öz kızına cinsel istismar uyguladığına dair iddialar öne sürülen 38 yaşındaki sözde öz baba M.B. bu anlarda suçüstü basıldı. R.B. tarafından yapılan ihbara üzerine göz altına alınan M.B. ismindeki cani şahıs çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verildi.

Iğdır Pir Sultan Abdal Mahallesi titiz sokak sınırlarında meydana geldi. M.B. ismindeki adam 4 yıl önce eşinden boşandı ve 2 kızı ile beraber babası R.B.’nin yanına taşındı. R.B. bir gün daha 11 yaşında olan torununa cinsel istismara uğradığı anlarda yakaladı. Bu anlarda adam her ne kadar tepki gösterse bile aralarında bir tartışma ardından da kavga çıktı. Kavga anında M.B. ismindeki cani şahıs kızı S.B. ve babası R.B. ye darp uyguladı. Ben işe gideceğim ve eğer bu olanları birine anlatırsanız ikinizi de öldürürüm diye tehditler savursa bile R.B. bu duruma dayanamadı ve oğlu evden çıktığı zaman öz oğlunu kendi elleri ile polise ihbar etti.

Tam 1,5 yıldır…

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri 11 yaşındaki küçük kız S.B. ile dedesi R.B. ifadesini aldıktan sonra M.B. ismindeki cani şahsı göz altına aldı. Çıkarılmış olduğu mahkeme tarafından tutuklanmasına karar verilen cani şahıs emniyetteki işlemleri ardından ceza evine gönderildi. İki kız çocuğu ise devlet tarafından koruma altına alındı. Cani şahı her ne kadar olayları ret etse bile yine de 1,5 yıldır kendi öz kızına cinsel istismarda bulunan adam cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.