1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Otelde korku dolu anlar! Gece odasına gizlice girdi, ceketini çıkartıp kendisini izledi… Tacizci için 6 yıl hapis istendi…
Otelde korku dolu anlar! Gece odasına gizlice girdi, ceketini çıkartıp kendisini izledi… Tacizci için 6 yıl hapis istendi…

Otelde korku dolu anlar! Gece odasına gizlice girdi, ceketini çıkartıp kendisini izledi… Tacizci için 6 yıl hapis istendi…

Kırıkkale’de görev alan 26 yaşındaki elektrik elektronik mühendisi Kamişli; kaldığı otel odasında Seyit Muhammet S. gece odasına gelerek kendisine tacizde bulunduğu için 6 yıl hapis istemi ile hakkında şikayetçi oldu. Hem otel sahibine hem de görevli için tazminat davası açacak olduğunu aktardı.

A+A-

Ankara’da yaşamına devam eden Kamişli; geçtiğimiz Eylül ayında iş başı yapmak için Kırıkkale de görev almak için gitti ve otelde kaldı. Bu süreçlerde gece 02:30 olduğu anlarda kapısında kendisini izleyen biri olduğunu gördü. Bu anlarda korku dolu olarak resepsiyonu aradı. Peşine şüpheli adam ayakkabı ve ceketini alarak bir anda olay yerinden uzaklaştı. Genç mühendis Kırıkkale Cumhuriyet başsavcılığına giderek 221 numaralı odanın sürekli geçiş modunda tanımlanmış olmasından dolayı hakkında duyuruda bulundu.

6 yıl hapis istemi…

Şüpheli için kişinin kendi rızası olmadan gizli bir şekilde odasını gece vakti izleyen adamdan ceketini çıkartarak kendisini seyretmesi karşısında şikayetçi oldu. Hem konut dokunulmazlığının ihlali, hem de cinsel taciz suçlarında dolayı tam 6 yıla kadar hapis istemi oldu. Yapılan iddianame kapsamına göre tazminat davası açılacak olduğunu da aktardı.

Sürekli kapıyı kontrol ediyor…

Kardelen Kamişli yapmış olduğu açıklama sırasında başına gelen olaydan dolayı çok korku dolu anlar yaşadığını her ne kadar otelden ayrılıp şikayetçi olmuş olsa bile yine de sürekli kapıları kontrol ettiğini aktardı. Psikolojik olarak olaydan ciddi anlamda etkileniyor olduğunu daha kötü sonuçlar olmadığı için de biraz da olsa üzerinden geldiğini aktardı. 17 Aralık günü ilk davasının olacağını yaşananların göz önünde bulundurulmasını umut ettiğini ona göre bir karar alınmasını talep ettiğini aktardı. Kadınlara olan tacizlere karşı durumlara artık bir dur denmesi için tam da uygun bir zaman olduğunu dile getirdi.

Tazminat davası açacak

Olayı yaşadığı otel sahibi ve olayı yapan görevli için bir de tazminat davası açacak olduğunu aktardı. Bu olaylar karşısında şahit olan kişilere ricada bulunarak kadın tacizlerinin önüne bir nebze de olsa geçebilmek için tanık olmalarını istedi. Cezai işlem almaları için ellerinden geleni yapacak olduğunu aktardı.

Hesaba erişim engeli…

Genç mühendisin yaşadığı olayı sosyal medyada duyurmasından dolayı savcılığa giderek hesabına erişim engeli istediklerini dile getirdi. Başından geçen olayları sosyal medya hesaplarından duyurusunu yaptığını ve sosyal medyanın gücüne inandığı için duyurma çalışmalarına devam edeceğini ve bunun karşılıksız kalmayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.