1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ortağını Öldüren Şahıs Polisi Görünce İntihar Etti
Ortağını Öldüren Şahıs Polisi Görünce İntihar Etti

Ortağını Öldüren Şahıs Polisi Görünce İntihar Etti

İstanbul’da yapılan denetimlerde dur ihtarına uymayan sürücünün intihar ederek yaşamına son verdiğive arabasının arkasında ağır yaralı olan ortağının bulunduğu ortaya çıktı.

A+A-

Bu son derece ilginç intihar vakası, dün 18.30 sularında Beşiktaş Kültür Mahallesi'nde meydana geliyor.Polis ekiplerinden elde edilen bilgilere göre Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, “Şüphe” üzerinde bir araca “Dur” ihtarında bulunuyor.

Motosikletli ekiplerin durdurmaya çalıştığı araç sürücüsü, gaza basarak yoluna devam ediyor. Kaçmaya çalışan şüpheliyi polis ekipleri bir süre takip ediyor. Sürücü polis ekiplerinin, sıkıştırması üzerine, aracını durduruyor. Ekipler, araca doğru yöneldikleri esnada ise araçtan tek el silah sesi duyuluyor.

Katil Zanlısı Panikleyerek İntihar Etti

Aracı kullanan Umut G.'nin polisin kendisini durdurması üzerine intihar ettiği tespit edildi. Araçta inceleme gerçekleştiren ekipler otomobilin arka koltuğunda üstü kartonla örtülmüş bir kişinin kanlar içerisinde yattığı görüyor.

Kartonu kaldıran ekipler, kanlar içerisinde yatan Bekir H. ile karşılaşıyor. Olay yerine acilen sağlık ekipleri çağrılıyor. İntihar eden Umut G.'nin hayatını kaybettiği anlaşılırken ağır yaralı olan Bekir H., hastane kaldırılıyor.

Gerçekleştirilen incelemelerde, Umut G.'nin aracı, tenha olan bir bölgeye götürdüğü anlaşıldı. Burada arkadaşını başından vurarak üstünü kartonla örttüğü öne sürülen Umut G.'nin kaçmaya çalışırken, o bölgede denetim yapan ekiplerin dikkati sayesinde fark ediliyor. Polisin şüphelendiği Umut G.nin yakalanacağını düşünerek intihar ettiği ifade ettiği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.