1. HABERLER

  2. GSM

  3. Operatörler yarışa girdi: Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bedava internet dağıtmaya hız kesmeden devam ediyor…
Operatörler yarışa girdi: Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bedava internet dağıtmaya hız kesmeden devam ediyor…

Operatörler yarışa girdi: Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bedava internet dağıtmaya hız kesmeden devam ediyor…

Yaşanan bu zorlu günlerde internet kullanımlarının bir hayli artması ve vatandaşların zorlu süreçlerden geçiyor olması operatörlerin de harekete geçmesine neden oldu.

A+A-

Yaşanan bu zorlu günlerde internet kullanımlarının bir hayli artması ve vatandaşların zorlu süreçlerden geçiyor olması operatörlerin de harekete geçmesine neden oldu.

Geçtiğimiz yıldan beri adeta yarış içerisinde olan Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bedava internet dağıtmaya adeta hız kesmeden devam ediyor.

Rekabet yarışları devam ederken Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bedava internet konusunda dev isimler hem haftalık hem de aylık olarak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone bedava internet konusunda biri birinden farklı seçenekler sunuyor.

Türk Telekom bedava internet kampanyası…

Türk Telekom bedava internet kampanyası ile dikkatleri çekmeye devam ederken hem İOS hem de Android ile işlemleri sunuyor. Online işlemler kısmında sil süpür hizmetleri ile beraber dakika, internet ve SMS fırsatları sunuyor. Bu uygulama üzerinde haftalık ya da aylık olarak geçerli olan 1, 2, 3, 5 ve 10 GB bedava internet kampanyaları sunulmuş olacak.

Turkcell bedava internet kampanyası…

Turkcell bedava internet kampanyası ile hem Android hem de İOS cihazların yanlarında yer almaya devam ediyor. Online işlemler olarak bilinen Salla kazan sayesinde kişiler haftalık olarak 2, 5 ve 10 GB bedava internetlerin sahibi olabilecekler. Bunun yanı sıra sürpriz nokta isimli uygulamasında kişiler GPS özelliklerini açarak haritaya uygun olan yerlerde bedava internet kazanabilecek. Ek olarak verilen BİP uygulaması kapsamında kişiler hem aylık hem de haftalık olarak bedava internet kazanma fırsatlarının sahibi olabilecek.

Vodafone bedava internet kampanyası…

Vodafone bedava internet kampanyası ile mart ayında da vatandaşların yanlarında er almaya devam ediyor. Hem İOS hem de Android için geçerli olan Yanımda uygulamasına giren kişiler hediye çarkını çevirecek ve onlarca bedava GB sahibi olabilecek. 20 GB a kadar sunulan bu tarifelerde kişilerin faturalı ya da faturasız hat sahibi olması da asla fark etmiyor. Arkadaşlarından ya da ailelerinden kişileri davet eden ve farklı bir operatörden bu operatöre geçmesini sağlayan kişiler için 6 ay boyunca geçerli olan 10 GB ya da haftalık olarak 2 GB bedava internet sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.