1. HABERLER

  2. GSM

  3. Operatörler birbirleriyle yarışa girdi! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bedava internet paketleri dağıtıyor…
Operatörler birbirleriyle yarışa girdi! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bedava internet paketleri dağıtıyor…

Operatörler birbirleriyle yarışa girdi! Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bedava internet paketleri dağıtıyor…

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri müşterileri için adeta bedava internet kampanyaları içerisinde yarışta gibi her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyorlar. Sadece başvuru yaparak 15 GB bedava internet sahibi olabileceksiniz.

A+A-

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri müşterileri için adeta bedava internet kampanyaları içerisinde yarışta gibi her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyorlar. Sadece başvuru yaparak 15 GB bedava internet sahibi olabileceksiniz.

Türkiye’nin üç büyük operatör devinden adeta kıyasıya bedava internet yarışı operatör müşterilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu aya özel olarak Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri tarafından belirlenen bedava internet kampanyalarını sizler için derledik. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri bedava internet kampanyaları

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri bedava internet kampanyaları tüm müşterileri mutlu etmeye devam ediyor. Üç büyük operatör devi her ay faturalı ve faturalı hat sahipleri için sundukları kampanyaları daha geniş alanlara kadar ilerletiyor.

Ülkemizde internet fiyatlarının da bu denli yüksek olmasından dolayı vatandaşlar tarafından tabi ki de bedava internet kampanyaları büyük bir rağbet görüyor. Kıyasıya rekabet ile devam eden operatörlerden başvuru yapanlar için 15 GB’a varan bedava internet kampanyaları da hız kesmeden devam ediyor.

Turkcell 30 GB internet kampanyasını duyurdu…

Turkcell’den faturalı faturasız tüm hat sahiplerine tam 30 GB’a kadar bedava internet müjdesini verdi. Ülkemizin en büyük operatör firması olarak dikkatleri çeken Tukcell müşterilerine tam 30 GB bedava internet paketlerini vererek onların mutlu olmasına etki etti.

Turkcell’den herkesi sevindirecek bedava internet…

Turkcell müşterileri için duyurduğu son kampanya ile adeta bedava internet paketleri kapsamlarını arşa kadar çıkardı. Bu sefer de 30 GB’a varan bedava internet verecek olduğunu duyurdu. Ülkemizde en fazla telefon ve hat müşterisine sahip olan operatör Turkcell 30 GB bedavainternet kapsamında hangi şartları aradığı da belli oldu.

12 ay Turkcell’de kal, 30 GB bedava interneti kap.

Turkcell’den 30 GB internet kampanyasının sahibi olmak için 0532 00 00 telefon numarasını aramak ya da FIRSAT yazarak 2200’a kısa mesaj göndermek yeterli olacak. Bu sayede tüm müşterilerine 30 GB bedava internet verecek. Onay mesajı hatlara geldiği an doyasıya 30 GB bedava internet kullanılabilecek.

Türk Telekom Sil Süpür ile bedava 50 GB internet…

Türk Telekom tüm operatörleri bir anda sollamak için bu sefer de 50 GB bedava internet sunarak herkesin ağzını açık bıraktı. Operatörler tarihinin en büyük bedava internetini veren Türk Telekom; en ufak bir ücret ödemeden Sil Süpür ile 50 GB’a varan bedava internet sunuyor.

Türk Telekom 50 GB internet nasıl alınacak?

Faturalı ya da faturasız hat sahibi olmak fark etmez. Türk Telekom Sil Süpür uygulamasını cihazlara indirdikten sonra 50 GB’a varan bedava internet kazanılabilecek. Her hafta bir kere hak verilen Sil Süpür uygulamasında 250 MB internetten 50 GB internete kadar kazanma fırsatları sunuluyor.

Vodafone 3 GB bedava internet kampanyası

Vodafone 3 GB bedava internet kampanyası ile dikkatleri çeken firmalardan bir tanesi oluyor. En çok kullanılan internet paketlerinden bir tanesi olan Seviyorum paketi olarak dikkatleri çekiyor. Vodafone seviyorum seni testini çözen vatandaşlara 3 GB bedava internet kampanyası sunmayı da ihmal etmiyor. Testleri aksatmadan sürekli bir şekilde yapanlara 5 yıl boyunca kesintisiz internet fırsatları da sunuyor.

Vodafone 5 GB bedava internet kampanyası…

Vodafone 5 GB bedava internet kampanyası için 4.5 G kullan kazan dahilinde tam bir ay boyunca geçerli olacak şekilde sunulacak. Vodafone 5 GB bedava internet kampanyasına katılmak isteyen herkesin 4.5 G kullanıyor olma şartı aranır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.