1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. O İlimizde Kan Donduran Olay! 4 Gün Boyunca Özbek Kadına Tecavüz Ettiler! Bakın Nasıl Kurtarıldı...
O İlimizde Kan Donduran Olay! 4 Gün Boyunca Özbek Kadına Tecavüz Ettiler!  Bakın Nasıl Kurtarıldı...

O İlimizde Kan Donduran Olay! 4 Gün Boyunca Özbek Kadına Tecavüz Ettiler! Bakın Nasıl Kurtarıldı...

İstanbul’da yaşayan ve birkaç gün önce Konya’ya giden kadınlar tam 4 gün boyunca tecavüze uğradı. Kadınlar zorla fuhşa zorlandı. Kadınlar zorla da olsa polis ekipleri tarafından itfaiye merdiveni ile kurtarılmayı başardı. Olayın içinde olan iki zanlı polis ekipleri tarafından tutuklandı.

A+A-

İstanbul’da yaşayan ve birkaç gün önce Konya’ya giden kadınlar tam 4 gün boyunca tecavüze uğradı. Kadınlar zorla fuhşa zorlandı. Kadınlar zorla da olsa polis ekipleri tarafından itfaiye merdiveni ile kurtarılmayı başardı. Olayın içinde olan iki zanlı polis ekipleri tarafından tutuklandı.

Konya’da ikamet eden Mehmet Demirbaş ile Ulvi Akarov sosyal medya üzerinden umıda Juraeva ve Saıdakhon Matkarimova adlı iki kadın ile tanışıp bir süre telefonla konuştu. Konuşmaların ardından İstanbul’da yaşayan ikili davet üzerine Konya’ya gitti. Konya’nın Selçuklu İlçesinde bir stüdyo kiralayarak oraya yerleştirildi.

Pasaportlarına El Koyup Zorla Tecavüz Ettiler

Demirbaş ve Akbarov ortaya çıkan iddialara göre iki genç kadının pasaportlarını alıp zorla birlikte olmak istediler. Bu olayın ardından arkadaşlarını çağırıp genç kadınları silah zoru ile fuhuşa zorladılar.

İtfaiye Merdiveni ile Kurtarıldılar

İki genç kadın 11 Ocak gecesi polisi arayarak kendilerine zorla tecavüz edilip silah zoru ile fuhuş yaptırıldığını söyledi. Yaşadıkları evin kapısının kilitli olduğunu ve o evde zorla tutulduklarını söyledi. Bu görüşmenin ardından harekete geçen polis ekipleri verilen adrese gitti. Kapının kilitli olmasından dolayı ekip itfaiye ekiplerinden yardım alarak, itfaiye merdiveni ile 3. kattaki dairenin balkonundan kurtarıldılar.

Defter Bulundu

Polis ekipleri Mehmet Demirbaş’ı evinin yakınlarında yakalarken Ulvi Akbarov’u ise evinde gözaltına aldı. Evin içerisinde arama yapıldığı sırada evde silah ve kadınlara zorla yaptırdıkları fuhuştan gelen paraların yazıldığı bir hesap defteri ve iki kadının pasaportu ele geçirildi. Zanlıların bulundukları binanın yanındaki daireyi de kiralayarak müşteriler ile de o dairede görüşme sağlandı belirlendi.

Güzel Çek Yakışıklı Çıksın

Gözaltına alınarak karakola götürülen her iki zanlıda suçlamaları reddetti. Şüpheliler Özbekistanlı iki kadını eğlenmek amacı ile Konya’ya davet ettiklerini kiralanan dairede de birkaç gün için eğlence düzenlediklerini söylediler. Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen iki zanlıdan Mehmet Demirbaş kendisini görüntülemeyen çalışan basın mensuplarına ‘güzel çek yakışıklı çıksın’ ifadelerini kullandı.

Her iki şüpheli ‘insan ticareti, aracılık veya zorlama, fuhşa teşvik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel saldırı’ suçlarından mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.