1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. O İlimizde Kan Donduran İstismar! 15 Yaşındaki Genç Kızı Annesinin Dostu Taciz Etti, Sevgilisi Tarafından Tecavüze Uğradı...
O İlimizde Kan Donduran İstismar! 15 Yaşındaki Genç Kızı Annesinin Dostu Taciz Etti, Sevgilisi Tarafından Tecavüze Uğradı...

O İlimizde Kan Donduran İstismar! 15 Yaşındaki Genç Kızı Annesinin Dostu Taciz Etti, Sevgilisi Tarafından Tecavüze Uğradı...

Adana’da yaşayan 15 yaşındaki genç kız evlerine gelen annesinin dostu olan adam tarafından birçok kez tacize uğradı. Bu durumu annesine anlatan genç kız annesini bu olaya inandıramadı.

A+A-

Adana’da yaşayan 15 yaşındaki genç kız evlerine gelen annesinin dostu olan adam tarafından birçok kez tacize uğradı. Bu durumu annesine anlatan genç kız annesini bu olaya inandıramadı.

Kendisini oldukça yalnız ve kimsesiz hisseden genç kız sosyal medya üzerinden tanıştığı bir genç erkeğe sığınmak istedi. Genç kız sığınmak istediği erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradı.

Adana’da annesinin dostu tarafından defalarca tacize uğrayan ardından erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğrayan genç kız annesine derdini anlatamadığı ve annesi ona inanmadığı için genç kız halasına sığındı. Hala Z.Ö ise isyan ederek bunu yapanların bir önce tutuklanıp cezasını çekmesini istedi.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde yaşayan H.Ö ile A.Ö çifti neredeyse 1 yıl önce araları bozulunca boşanma kararı alarak ayrı yaşamaya başladılar. Çiftin 3 çocuğundan 2 tanesi anne H.Ö’nün yanında kalırken diğer çocuk ise çalışma hayatı nedeni ile farklı bir evde yaşamına devam ediyordu. 15 yaşındaki H.Ö ve 8 yaşındaki kız kardeşi anne ile yaşarken anne Y.Ö isimli bir erkek ile tanışarak arkadaşlık kurdu.

1-206.jpg

Geçtiğimiz Mayıs ayında ise Y.Ö 15 yaşındaki genç kıza defalarca tacizde bulundu. Bu durumu annesine anlatan genç kız bir türlü annesine kendini inandıramadı. Anne olacak kadın kızına ‘o yapmaz, sen yaparsın o yapmaz’ diye iftirada bulundu.

Haziran ayında ise genç kız ailesi ile birlikte gittiği piknik alanında abisinin arkadaşı olan 22 yaşındaki G.İ ‘yi gördü. Birbirlerini orada gören ikili sosyal medyadan konuşarak sevgili oldular. Kısa bir süre sonra ise G.İ küçük kıza buluşma konusunda ısrar etmeye başladı. H.Ö ise bu kadar yoğun ısrara dayanamayarak iki katlı evlerinin alt katında buluşabileceklerini söyleyip erkek arkadaşını davet etti. G.İ ise eve geldiğinde küçük kızın ağzını kapatarak küçük kıza tecavüz etti. ‘Eğer bağırırsan seni burada barındırmazlar burası küçük yer’ diyerek tehdit etti.

2-150.jpg

Olayın ardından küçük kızın annesi sen ‘G.İ ile birlikte oldun’ deyip durumu erkek arkadaşına anlattı. Ardından anne ve sevgilisi küçük kızı susması için dövdü. Tüm bu şiddete ve psikolojik baskıya dayanamayan küçük kız babasını arayarak halasının yanına gitmek istediğini söyler. Halasının yanına giden küçük kız oldukça tuhaftı bunu fark eden hala küçük kızın ağzını aramaya başlar. H.Ö dayanamaz ve durumu halasına anlatır.

Tecavüz ve tacizi duyduktan sonra sinir krizi geçiren hala yeğenini alıp polise gider. Taciz ve tecavüz olayını gerçekleştiren şüpheliler ile anne gözaltına alındı fakat kısa bir süre sonra serbest bırakıldı. Hala ise şüphelilerin bir an önce tutuklanıp ceza almasını istiyor.

Burası Köy Yeri Rezil Olursun

Annemin dostu beni ilk başlarda defalarca taciz etti. Ben anneme söyledim fakat annem bana inanmadı. Bana ‘sen yaparsın o yapmaz’ dedi. İlerleyen zamanlarda kendim sosyal medyadan bir arkadaş edindim. Ve sevgili olduk. Benimle buluşmak istedi ben de tamam diyerek kabul ettim. Eve geldi ve bana tecavüz etti. Annem ve sevgilisi yukarıdaydı ama duymadılar çığlık atmak istedim. Ama ağzımı kapattı ve beni tehdit etti. Beni de elimden bir şey gelmedi hiçbir şey yapamadım. Diye konuştu.

aw175229-06.jpg

Sabah Uyandığımda Bedenime Dokunuyordu

Tecavüze uğradıktan sonra annesinin erkek arkadaşı tarafından yeniden taciz edilen küçük kız annem sabah uyandığımda her şeyi biliyordu. Bana sen şu kişiden tecavüze uğradın dedi. Daha sonra bu olayı gidip sevgilisine anlattı. Sevgilisi ise bu olayı kapatalım dedi ve kapattılar. Bir gün annem beni onun evine bırakmıştı. Sabah uyandığımda annemin sevgilisi bedenime dokunuyordu. Ona tekme atıp kaçtım fakat annem inanmayacak diye yine ona anlatamadım.

Adalete Güveniyorum

Psikolojik olarak çok kötü çöküntüye girdiğim için halamın yanına geldim. ‘halama olayı anlattım ve halam beni savcılığa götürdü. Bu insanlar içeri alında fakat oldukça kısa bir süre sonra serbest kaldılar. Tecavüzün suçu 1 günlük mü? Ben sadece adaletin yerini bulmasını istiyorum. Okuyorum ben ileride gardiyan olmak istiyorum. Benim hayatım karardı başkasının hayatı kararmasın. Adalete güveniyorum.

3-101.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.