1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. O İlimizde Akıllara Durgunluk Veren Olay! Genç Kızı Kandırıp Tecavüz Etti..!
O İlimizde Akıllara Durgunluk Veren Olay! Genç Kızı Kandırıp Tecavüz Etti..!

O İlimizde Akıllara Durgunluk Veren Olay! Genç Kızı Kandırıp Tecavüz Etti..!

İstanbul Beyoğlu sokaklarında ortalama olarak 4 yıldır sokaklarda yaşamına devam eden yüzde 85 zihinsel engeli olan genç kızın yaşadığı olay kan dondurdu. Mekan çalışanı yemek vereceğim diye kandırdı, kıza tecavüz etti.

A+A-

Genç kız olay anında attığı çığlıklar ile kurtuldu. Genç kızın çığlıklarını duyan çevredeki insanlar olay anında sapığı yakaladı ve direk polise teslim etti. Polis tarafından tutuklanarak ceza evine gönderilen sapık hakkında tam 22,5 yıl boyunca hapis cezası isteyerek dava açıldı. 

Yüzde 85 engelli sokaklarda yaşayan genç kızı yemek vereceğim diye kandırdı, tecavüz etti. 26 yaşında olan genç kızın çığlıklarının duyulmasının ardından kurtarıldı. Maddi durumumu ve evi olmayan genç kıza esnaflar yardım ediyordu. 5 Eylül günü sokakta bulunan mekanlardan bir tanesinin güvenlik görevlisi kızı kandırdı ve tecavüz etti. A.N ismindeki şahıs genç kıza iğrenç bir şekilde planlı olarak cinsel saldırıda bulundu.

Yemek verme bahanesiyle ofise çıkardı…

A.N genç kızı çağırdı ve yemek vereceğim diye kandırıp, ofisine çıkardı. Sokaklarda yemek bulamayan genç kız kendisine gelen teklife hayır demedi. İkili ofise girdiği zaman, genç kızın da üzerine kapıyı kilitledi ve yanına oturdu.

Kapıyı kilitleyip tecavüz etti…

Alçak tecavüz saldırısı planlanmış bir şekilde İstanbul Beyoğlu sokaklarında meydana geldi. Engelli kızın durumundan istifade ederek yemek verme bahanesi ile ofise çıkardı ve tecavüz etti. Genç kız bu süreçlerde yemek beklerken adi şahsiyet kapıyı kilitledi ve kıza zorla tecavüz etti. Her ne kadar itmek için elinden geleni yapsa bile gücü yetmedi. Üzerindeki kıyafetleri zorla çıkartan cani şahıs zorla tecavüz etti. Fakat genç kızın çığlıkları karşısında korkan şahıs bir anda koşarak kaçmaya çalıştı.

Sapık tutuklandı…

Genç kızın attığı çığlıklar karşısında çevrede yer alan vatandaşlar direk olay yerine polis çağırdı. Kısa sürede sapığı yakalanması için bir çalışma başlatıldı. Çok geçmeden yakalanan şahsı karakola aldılar ve aynalı odada teşhis etmesi istendi. Genç kız aynalı odada kendine tecavüz eden sapığın o olduğunu ifade etti. Verdiği ifade sırasında kadına para verdiğini, para karşılığında beraber olduklarını dile getirdi. Sulh ceza hakemliğine sevk edildikten sonra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sırasında soruşturma başladı.

22,5 yıl hapis istemi…

Yürütülen soruşturma kapsamında yüzde seksen beş engeli olan 26 yaşındaki genç kadına yapılan muayene sırasında tecavüz edildiği ortaya çıktı. Savcılık soruşturma kapsamında nitelikli cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun koyma suçları ile tam 22,5 yıl boyunca hapis istemine çarptırıldı. İlerleyen günler içerisinde İstanbul Ağır Ceza Mahkeme kapsamında hakim karşısına çıkarak net bir karar verilecek.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.