1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcının Öpüşme Videosu Olay Yarattı! Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcıdan Beklenen Açıklama Geldi…
Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcının Öpüşme Videosu Olay Yarattı! Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcıdan Beklenen Açıklama Geldi…

Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcının Öpüşme Videosu Olay Yarattı! Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcıdan Beklenen Açıklama Geldi…

Survivor’un geçen yıl ki yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcı yarışmanın ardından gündemdeki yerlerini korumaya devam ettiler. Programın ardından sürekli gündeme gelen ikili her açıklamada sevgili olduklarını yalanlayarak aralarında sadece arkadaş ilişkisi olduğunu açıklıyorlardı.

A+A-

Fakat dün akşam saatlerinde ikilinin öpüşme görüntüleri sosyal medya da gündem oldu. Görüntülerin ardından çiftten açıklama geldi.

Survivor’ın ardından en çok konuşulan çiftler arasına giren Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı çifti tüm açıklamaları reddederek sadece arkadaş olduklarını iddia etti. Sosyal medya hesaplarından sıklıkla yaptıkları paylaşım ve gönderiler ile tüm dikkatleri üzerine çeken ikili tüm bu iddiaları yalanlamıştı.

Nisa Bölükbaşı ve Murat Yağcı ikilisinin dün akşam saatlerinde sosyal medyaya bomba gibi düşen öpüşme görüntüleri ile sosyal medyaya bomba gibi düştü. Paylaşımların ardından Nisa Bölükbaşı kendi sosyal medya hesabı üzerinden kendini açıklayarak bir savunmada bulundu.

Yaşı Küçük Ailesi de Yıpranıyor Demişti

Saniyeler içerisinde sosyal medyaya bomba gibi düşen video ile ilgili Nisa Bölükbaşından ve Murat Yağcıdan ilk açıklama geldi. Barış Murat Yağcı daha önce yapmış olduğu açıklamada ‘bu tarz haberlerin son bulmasını istiyorum. Nisa’nın yaşı oldukça küçük ve bu durumda ailesi de yıpranıyor’ sözlerini dile getirmişti.

Aynı Evde Yaşadıklarını Yalanlamıştı

Genç ve yakışıklı oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aynı evde yaşadıkları iddialarının doğru olmadığını söyleyerek yalanlamıştı.

Babası ile Tanıştırmıştı

Geçtiğimiz yaz aylarında oyuncu Barış Murat Yağcı ile genç ve güzel sporcu Nisa Bölükbaşı Alaçatı’da kameralara yakalanmıştı. İzmirli olan Barış Murat Yağcı kendilerine ait olan babasının işlettiği kumrucu dükkanına Nisa Bölükbaşını götürerek tanışmalarını sağlamıştı. Hep birlikte yemek yiyip sohbet eden aile Nisa Bölükbaşı ile oldukça keyifli zaman geçirmişti.

Açıklama Kısa Sürede geldi

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ikilisinden yayılan konu ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi. ‘Biz her insanın yaşamasını istediğimiz şekilde güzel giden bir ilişkiyi aylardır yaşıyoruz ve biz birbirimizi çok seviyoruz’. İfadelerini kullandı.

 1-004.jpg2.jpgnutuk.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.