1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Nevşehir’de Hemcinsine ilk önce darp etti, ardından cinsel saldırıda bulundu! Nevşehir’de Şok Saldırı!
Nevşehir’de Hemcinsine ilk önce darp etti, ardından cinsel saldırıda bulundu! Nevşehir’de Şok Saldırı!

Nevşehir’de Hemcinsine ilk önce darp etti, ardından cinsel saldırıda bulundu! Nevşehir’de Şok Saldırı!

Nevşehir ilimizde bir kişi, kendi evine davet ettiği bir erkeği ilk olarak dövdü ardından cinsel saldırıda bulundu. Mağdurun suç duyurusunda bulunması ardından polis hemen harekete geçerek kişiyi hemen göz altına aldı.

A+A-

Konuya ilişkin sosyal medyada büyük bir tepki görülürken; Nevşehir halkı da olayın isimlerini karaladığı gerekçesiyle suçlunun müebbet hapis cezasına çarptırılması gerektiğini savundu.

Sebebi henüz bilinmezken; şahsın verdiği ifade ise kamuoyuna paylaşılmadı. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama da gelmezken; mağdur ve şahsın birbirini tanımadığı biliniyor.

Mağdurun psikolojisi olayın ardından bozulurken; hastanede tedavi altına alındı. Fiziksel olarak da hasar alan mağdur; şikayetini geri çekmeyeceğini ifade etti.

Sokakta gördü, evine çağırdı!

Nevşehir’e bağlı İbrahimpaşa mahallesinde gerçekleşen olayda, bir erkeği Işık Sokak’ta bulunan kendi evine çağıran M.A., mağduru ilk olarak darp ederek, tecavüzde bulundu.

Gözaltına alınarak tutuklandı!

Mağdurun polise giderek, suç duyurusunda bulunmasıyla beraber M.A. çok kısa sürede Asayiş ekipleri tarafından yakalanarak, göz altına alındı.

Gözaltı süresi ardından mahkemeye çıkartılan M.A., adli kurum tarafından  tutuklanarak, Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine sevkiyatı yapıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum