1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Necati Keleş'in 15 Yıllık Sır Cinayet Çözüldü
Necati Keleş'in 15 Yıllık Sır Cinayet Çözüldü

Necati Keleş'in 15 Yıllık Sır Cinayet Çözüldü

15 yıl önce kaybolan ve daha sonra cinayete kurban gittiği anlaşılan şahsın karısı, kayınbiraderi ve bir akrabası tarafından öldürüldüğü anlaşıldı.

A+A-

Polis ekipleri tarafından verilen bilgilere göre 19 Kasım 2005 tarihinde oğlu Necati Keleş’ten haber alamayan annesi Ayşe K., polise kayıp başvurusunda bulunuyor. 2005 yılında kaybolduğu sırada 31 yaşında olan Necati Keleş yaşadığı Çumra ilçesi ve çevresinde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamıyor.

15 yıl boyunca kayıp olarak kabul edilen Necati Keleş’le ilgili Çumra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yeniden soruşturma başlatılıyor. Soruşturma dosyası kapsamında Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Necati Keleş’in öldürüldüğü ihtimali üzerinde çalışma gerçekleştiriyorlar.

Fiziki Takip gerçeği Açığa Çıkardı

Dosyanın tekrar açılması ile birlikte yapılan çalışmalar sonucunda Necati Keleş’in eşi Sebahat B., kayınbiraderi Mustafa Y., Sebahat B.’nin ilk eşinin yeğeni Kadir B. ve Sebahat B.’nin ilk evliliğinden olan oğlu H.B., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştirilen fiziki takibin ardından olay ile ilgili oldukları tespit edilen şahıslar göz altına alındı.

Şüphelilerden Sebahat B.'nin verdiği ifade tüm her şeyi itiraf ettiği görüldü kaybolan Necati Keleş ile olay günü buluştukları ve bu buluşma esnasında kahvesine uygu ilacını attığını belirtti. Necati Keleş’in uyumasından sonra ise eve diğer zanlıları çağırdığını belirtti. Uykuda olan şahsı kablolarla boğarak Necati Keleş'in cansız bedenini Bozkır ilçesindeki Taşbaşı Mahallesi’ndeki dağlık alana gömdüklerini itiraf etti. Gösterilen alanda çuval içerisinde gömülmüş halde kemikleri bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.